Molfeesten

 

Al jaren is Wie Is De Mol een hit op televisie.
Zou jij ook een goede Mol kunnen zijn? Of ben je meer een gehaaide kandidaat?
Grijp dan nu je kans om dit Mol themafeest, geschikt voor kinderen en volwassenen, thuis zelf te kunnen beleven, organiseren of maken.
Met deze spannende, uitdagende spelopdrachten kan jouw verjaardag, kinderfeestje, familiefeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest niet meer stuk!

 

Algemene informatie
LEEFTIJD AANTAL DEELNEMERS
11 tot circa 70 jaar
Molfeest 2 vanaf 15 jaar
8 – 16 en 2 spelleiders*
LOCATIE HULP
binnen en buiten themakist v.a. € 65
postpakket v.a. € 45
draaiboek € 10
VOORBEREIDING TIJDSDUUR
1 – 2 uur met themakist of postpakket
9 – 12 uur met draaiboek
Mol 1,2,3: 6 – 8 uur (inkorten mogelijk)
City: circa 4 uur

* Mogelijkheid voor grote feesten van 17 tot 80 kandidaten en 3 tot 10 presentatoren
(spelen met meerdere aparte groepen met eigen mol in circuitvorm)

Molfeest 1, 2 en 3 bevatten naast 5 spannende groepsopdrachten ook tests en executierondes. Een rood scherm betekent alléén dat je niet de mol bent en geen winnaar meer wordt van het spel. Je blijft dus in het spel om nog zoveel mogelijk MOLLARS in de wacht te kunnen slepen en de Mol te slim af te zijn. Verdient de groep meer dan de helft van de max. te verdienen Mollars, dan ontvangt de groep de groepsprijs. Verdient de groep minder dan de helft dan verdient de Mol de prijs.

Het Cityspel heeft 6 opdrachten en geen saboteurs, tests en executierondes waardoor de minimale tijd zo’n 4 uur is. Maak met dit feest je stadswandeling extra leuk en spannend met Molopdrachten. Het doel van de kandidaten en de Mol blijven hetzelfde. Veel stadswandelingen zijn gratis via internet te downloaden. Klik hier voor voorbeelden. Gebruik je liever een wandelapp, klik dan hier.

Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan de onderstaande filmpjes en/of het  fotoalbum.

   

Voor meer ideeën voor je molfeestje klik je op de volgende links: Mol funstuff, Wie was de Mol?, Wie is de Mol spel maken

Bekijk ook eens mijn Game of Thrones – Levend Stratego spel

 

^

Advertenties