Superhelden Escape Room

Ben je op zoek naar een super thema voor je feest? Bekijk dan eens deze Superhelden Escape Room waarbij superhelden soms de plank ook wel eens mis blijken te slaan. Niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor tieners en volwassenen. Altijd al eens zelf een Escape Room willen spelen, bouwen, maken of organiseren? Dan vind je hier leuke ideeën en opdrachten die je gewoon thuis of op elke zelf gekozen locatie kunt doen!

 

Algemene informatie
LEEFTIJD AANTAL DEELNEMERS
vanaf 11 jaar 3 – 6 en 1 spelleider (uitbreiding mogelijk)
LOCATIE HULP
binnen themakist
postpakket
draaiboek
VOORBEREIDING TIJDSDUUR
2 – 3 uur met themakist of postpakket
6 – 9 uur met draaiboek
1 – 2 uur

Het spel Superhelden Escape Room wordt gespeeld met 1 team van 3 tot 6 deelnemers en wordt begeleid door 1 spelleider (Escape Room ervaring is handig maar niet persé nodig). Heb je meer deelnemers, maak dan meer teams en laat ze om de beurt de Escape Room in gaan. De teams die niet naar binnen gaan, starten met het kijken naar een Superhelden Film of maken intussen bijvoorbeeld de meegeleverde logiquiz. Noteer in dit geval als spelleider hoe lang elk team erover heeft gedaan om te kunnen ontsnappen en zorg eventueel voor een prijsje voor het winnende team.

Versier de feestruimte geheel in stijl met behulp van het draaiboek.

Leg bij de ingang photo booth materialen neer en vraag de gasten om zich te laten fotograferen met één of meer van de materialen. Zo heb je direct een leuke herinnering aan het feest om mee naar huis te geven (of digitaal te verzenden).

Escape Room

Voor iedere superheld is een Escape Room natuurlijk een peulenschilletje. Met hun superkrachten kunnen ze ontsnappen aan de meest moeilijke problemen. Maar in deze Escape Room kom je erachter dat niet altijd alles even vlekkeloos gaat. Om jullie Escape te laten slagen, bekijken jullie de hulpwebsite goed, verzamelen jullie alle aanwijzingen, bundelen jullie je krachten en winnen jullie de race tegen de klok. Heel veel succes!

via GIPHY

Voor deze Escape Room heb je een locatie nodig met minimaal 3 ruimtes. Het is niet echt nodig maar wel erg prettig als je daarnaast ook nog een centrale ruimte hebt voor de ontvangst. Denk in je eigen huis aan ruimtes als de woonkamer, keuken en 2 slaapkamers.

Wil je alléén een Hollywood / Glamour / VIP Party? Bekijk dan onderaan de pagina van de themakist ook de inhoud van de Hollywood versierkist.
EHBF biedt ook nog 2 andere Escape Rooms aan: Sherlock en Ministerie van Toverkunst.

Bestelmogelijkheden

Themakist (bekijk inhoud en kosten)

Postpakket (bekijk inhoud en kosten)

Draaiboek (bekijk inhoud en kosten)

^

Advertenties