Postpakketten

Algemene informatie
  • Alles in een postpakket: Postpakketten bevatten een digitaal draaiboek aangevuld met kant-en-klare materialen die per post worden verzonden en die nodig zijn voor je thuisfeest, themafeest of kinderfeestje, familiefeest, vriendenfeest, vrijgezellenfeest, verenigingsfeest of personeelsfeest, scoutingkamp of schoolkamp.
  • Alles op een rijtje: Om te kunnen zien wat er allemaal in het postpakket zit en wat je zelf nog moet regelen, klik je op onderstaande afbeeldingen op het thema naar keuze.
  • Alles speelklaar: Bij opgave van het aantal deelnemers, wordt al het materiaal speelklaar gemaakt om direct te kunnen gebruiken. Alleen voor gebruik in privésfeer dus niet voor commercieel gebruik (deelnemers mogen dus bijvoorbeeld niet aan u betalen voor deelname, hoe klein de bijdrage ook; zie Algemene voorwaarden en Disclaimer). Let op! er wordt bij enkele materialen een maximum aantal geleverd. Op aanvraag kan hiervan tegen meerkosten extra worden geleverd.
  • Alles houden: De postpakketten hoeven niet te worden geretourneerd. Daardoor kan je het meerdere malen gebruiken. Verbruiksmaterialen kunnen via het draaiboek zelf worden geprint.
  • Bestel op tijd: Ook al wordt mijn postpakket speelklaar aangeleverd, je hebt toch nog redelijk wat voorbereidingstijd nodig voor bijvoorbeeld het maken en verzenden van uitnodigingen, aanpassingen maken of de aanschaf/huur van grote materialen die niet in het postpakket worden geleverd. Mijn advies is daarom om tenminste twee weken voor je feest je bestelling te plaatsen.
  • Levertijd: Bestellingen worden alleen verwerkt op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur en tussen 17.00 en 20.00 uur. Betalingen op werkdagen vóór 12.00 uur staan doorgaans dezelfde werkdag op mijn rekening. Draaiboeken kunnen diezelfde dag nog na 17.00 uur worden verzonden. Postpakketten worden doorgaans een dag later verzonden. Let op! Bij onvoorziene drukte of bestellingen van grote postpakketten voor meerdere groepen kan het verzenden van het postpakket soms 1 tot 2 werkdagen langer duren. Postpakketten worden in het buitenland alleen aan particulieren geleverd.
  • Niet thuis? EHBF biedt  service als je niet in de gelegenheid bent het postpakket thuis in ontvangst te nemen.
  • Is het postpakket niet naar wens? Postpakketten die niet naar wens zijn, kunnen retour worden gezonden naar Eerste Hulp Bij Feestjes. Je kunt je verzoek tot retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling per e-mail versturen en ontvangt dan z.s.m. een e-mail met een link voor het gratis retour verzendlabel. De kosten van het postpakket zelf worden exclusief de kosten van het digitale draaiboek volledig teruggestort op je bankrekening indien alle producten onbeschadigd en in de oorspronkelijke verpakking worden ontvangen. Om oneigenlijk gebruik te voorkomen, is het niet mogelijk om digitaal verzonden draaiboeken retour te zenden en hiervoor geld terug te ontvangen.
Mijn originele postpakketten

Klik op de afbeeldingen om naar de pagina te gaan met de beschrijving van de inhoud van het postpakket.

 

mol-logo
Molfeest 1 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 45
mol-logo
Molfeest 2 – vanaf 15 tot circa 70 jaar – vanaf € 45
mol-logo
Molfeest 3 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 45
mol-logo
Molfeest Cityspel – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 40
mol-logo
Molfeest zelf samenstellen – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 19
sherlock-logo-small
Sherlocks’ Escape Room – vanaf 15 tot circa 70 jaar – vanaf € 42,50
Toverschool Strijd o/d Afdelingsbeker – vanaf 10 tot circa 14 jaar – € 40
Ministerie v Toverkunst Escape – vanaf 14 tot circa 75 jaar – € 40
Robinson Games – vanaf 10 tot circa 70 jaar – vanaf € 45
Game of Thrones Escape Room/Stratego – vanaf 16 tot circa 70 jaar – vanaf € 50/€ 40
Minute to Win it – vanaf 10 tot circa 70 jaar – vanaf € 35
bc-logo-allerbeste
Brendon Chase Survival – vanaf 9 tot circa 12 jaar – vanaf € 35
Superhelden Escape Room – vanaf 11 jaar

 

^

Advertenties