Over EHBF

Ik ben Marieke Dröge, eigenaresse van EHBF. Ik ben getrouwd, heb twee creatieve dochters en ben jarenlang bao leerkracht geweest. Tevens was ik enige tijd werkzaam bij het Centrum voor Natuur en Milieu in Leusden, waar wordt gewerkt met themakisten.

Met behulp van mijn kennis en ervaring heb ik de feestideeën van mijn dochters, klanten en anderen per thema gebundeld in de vorm van draaiboeken, postpakketten en themakisten.

Betaalbaarheid staat hoog in het vaandel. Mijn motto is dat een gezellig en hilarisch of lekker spannend en actief feest helemaal niet duur hoeft te zijn. De meeste materialen die ik voor de feestjes gebruik, zijn niet duur in aanschaf of heb ik zelf ontworpen waardoor betaalbaarheid blijft gegarandeerd.

Ik heb thema’s uitgekozen die vooral geschikt zijn voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, voor tieners en volwassenen.

Naar aanleiding van ervaringen van mijn klanten blijf ik mijn draaiboeken aanvullen en verbeteren waardoor ik hoop iedereen nog betere hulp te kunnen bieden.

Voor het maken van deze website heb ik van verschillende enthousiaste mensen hulp gekregen, waarvoor mijn grote dank!

Een milieubewust EHBF

Materialen in de te huren themakisten worden, zolang ze nog goed zijn, steeds hergebruikt, er kunnen gratis groene, herbruikbare drinkbekers worden meegehuurd tot 40 à 50 personen, ik gebruik gerecycelde dozen voor mijn postpakketten, enveloppen van gerecyceld papier, ik print op en gebruik FSC Ecolabel printpapier en gekleurd papier. Ik doe aan afvalscheiding, gebruik groene stroom en wek deze deels zelf op middels zonnepanelen.

Ik wens je heel veel plezier met de voorbereidingen en het feestje!

Klik op de link voor informatie over wat EHBF heeft te bieden.

Deze website voldoet aan de nieuwe AVG-wet (Algemene verordening gegevensbescherming). Zie hiervoor mijn Privacyverklaring.

Advertenties