Minute to Win it

Het ooit zo succesvolle televisieprogramma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje. Speel, organiseer of maak nu ook zelf thuis leuke Minute to Win it spelopdrachten!
Koop je een postpakket dan ontvang je € 2,50 korting op een volgende bestelling bij EHBF (zoals bijvoorbeeld een draaiboek I Love Holland of Jongens vs Meisjes).
Niet alleen leuk voor een verjaardag maar ook bij een feestje met vrienden of collega’s. Ideaal als je zoekt naar korte spelletjes voor een feestje. Leuk voor kinderen en volwassenen.


Algemene Informatie
picto-10  

Leeftijd:

van 10 tot circa 99 jaar
picto-hulp  

Hulp:

themakist

postpakket

draaiboek

picto-voorbereiding  

Voorbereidingstijd:

circa 1 tot 2 uur met gebruik van de themakist
picto-feestduur  

Tijdsduur:

3 tot 4 uur (afhankelijk van het aantal activiteiten dat wordt gedaan)
picto-binnen-en-buiten  

Locatie:

binnen en/of buiten
picto-aantal  

Aantal deelnemers:

8 tot 20 deelnemers en 1 à 2 spelleiders

 

Minute to Win It is een uit Amerika afkomstige spelshow waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De deelnemers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen.

Tijdens het feestje worden zowel solo als duo spelopdrachten gespeeld.

Een vrijwilliger of jarige kan optreden als presentator van de show. Wie na 10 spelopdrachten aan het eind van het feestje de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar.mtwi-postpakket

Opdrachten

De onderstreepte spelopdrachten bevatten links naar de speluitleg van RTL4. Alle spelletjes in mijn draaiboek, postpakket of themakist zijn herschreven om ze uitvoerbaar te maken voor iedereen, dus ook voor kinderen.

Solo Opdrachten: 

Duo Opdrachten:

 

 

 

Klik hier voor de minute to win it countdown. Natuurlijk kan je ook de timer op je mobiele telefoon gebruiken.

Voor slechts € 9,50 extra huur je een suikerspinmachine waarmee je voor al je gasten een (blauwe) suikerspin kunt maken.

^