HP Bostocht

 

In het Verboden Bos ga je een speurtocht doen naar de oplossing voor de blauwe tongpest. Dit kan d.m.v. het verzamelen van ingrediënten en een genezende toverspreuk tijdens 5 opdrachten op een vaste plek en één opdracht voor onderweg. In verband met flinke organisatie is het advies om dit feestje samen met iemand anders te vieren.

Mooie buitenlocaties voor dit feest in de omgeving Leusden zijn bijvoorbeeld het Treekerpunt en het Doornse Gat. 

Opdrachten

Aardmannetjes vangen: Professor Smalhart heeft hulp nodig. Er zijn 12 aardmannetjes ontsnapt! Door de blauwetongpest kun je je vingers niet makkelijk gebruiken. Toch moet je de aardmannetjes zien te vangen.

Geneeskrachtige pap: Madame Pleister heeft pap gemaakt die er voor zorgt dat je niet ook nog eens paddenpukkels krijgt. Door de blauwetongpest kun je je ellebogen niet buigen. Toch moet je proberen de pap op te eten.hpfeestje3

De halve spreuk: Het toverspreukenboek van professor Banning is per ongeluk in de Beukwilg terecht gekomen. Daardoor is hij helemaal stuk. De spreuk die je nodig hebt om te kunnen genezen van de blauwetongpest stond er nog maar voor de helft in. Leg via de walkie talkie contact met professor Banning voor de andere helft van de spreuk. 

Slakkenkruid zoeken: Hagrid heeft vleesetend slakkenkruid nodig voor de Mandragora’s van professor Stronk. Op weg naar Zweinstein is hij de bus met slakkenkruid in het verboden bos verloren. Door de blauwetongpest kun je niet goed zien. Toch moet je proberen de bus te vinden.

De toverbol: De bol van Professor Zwamdrift verandert steeds van kleur. Ontdek welke kleuren dit zijn of los de bijbehorende puzzel op.

Opdracht voor onderweg: Pas ondertussen op voor professor Sneep. Hij draagt flesjes geneeskrachtige drank bij zich. Iedere afdeling moet minstens twee flesjes van hem stelen. Maar als hij je te pakken krijgt, moet je strafregels schrijven!

Twee professoren hebben een prachtig Relieken zakhorloge om de tijd nauwlettend in de gaten te kunnen houden.

 

Bestelmogelijkheden

Themakist (klik op de link voor informatie over de inhoud en kosten)

Postpakket (klik op de link voor informatie over de inhoud en kosten)

Draaiboek (klik op de link voor informatie over de inhoud en kosten)

Advertenties