HP Escape

Deze Escape Room wordt gespeeld door 2 tot 6 deelnemers en wordt geleid door 1 spelleider. Het speelt zich af binnen het Ministerie van Toverkunst dat bestaat uit verschillende departementen, kantoren en andere ruimtes. Omdat het een magische wereld is, hoef je niet zoveel ruimtes beschikbaar te hebben.

Heb je meer deelnemers, maak dan meer teams en laat ze om de beurt de Escape Room in gaan. De teams die niet naar binnen gaan, starten met het kijken naar een Harry Potter Film, het spelen van Harry Potter Monopoly of maken intussen de logiquiz uit het draaiboek. Noteer in dit geval als spelleider hoe lang elk team erover heeft gedaan om te kunnen ontsnappen en zorg eventueel voor een prijsje voor het winnende team.

De Escape Room

Het Ministerie van Toverkunst is overgenomen door volgers van Hij-die-niet-genoemd-mag-worden. Hij bedreigt niet alleen de toverwereld maar ook de wereld van ons, dreuzels. Jullie hulp is daarom hard nodig!

Om hem te kunnen verslaan, moeten alle gruzielementen worden vernietigd. Helaas bevindt één van deze gruzielementen, het “Medaillon van Zwadderich”, zich hier in het Ministerie van Toverkunst. Jullie missie is om het medaillon te pakken te krijgen voordat jullie Wisseldrank is uitgewerkt. Anders lijkt veilig ontsnappen uit het Ministerie zeer onwaarschijnlijk.

 

Bestelmogelijkheden

Themakist (bekijk inhoud en kosten)

Postpakket (bekijk inhoud en kosten)

Draaiboek (bekijk inhoud en kosten)

Advertenties