Harry Potter

De boeken en films van Harry Potter zijn nog steeds een doorslaand succes. Begeef jezelf ook eens in de toverwereld van Harry Potter met dit thema feest.
Vier, organiseer of maak een Harry Potter feestje nu zelf bij je thuis (Strijd om de Afdelingsbeker) of in het Verboden Bos in de buurt (Verboden Bostocht)! Eerste Hulp Bij Feestjes verkoopt ook sieraden en setjes “Zacharinus zoetwaren” die passen bij Harry Potter en die los van de themafeestjes kunnen worden gekocht.


Algemene Informatie
picto-9  

Leeftijd:

vanaf 9 jaar
picto-hulp  

Hulp:

themakist

postpakket

draaiboek

picto-voorbereiding  

Voorbereidingstijd:

2 à 3 uur met themakist
picto-feestduur  

Tijdsduur:

3 tot 5 uur (afhankelijk van het aantal activiteiten dat wordt gedaan)
picto-binnen-en-buiten  

Locatie:

binnen en/of buiten
picto-aantal  

Aantal deelnemers:

8 – 24 deelnemers en 2 tot 4 begeleiders

Voor dit thema zijn 2 verschillende feesten beschikbaar. De Strijd om de Afdelingsbeker is een feest waarbij de meeste opdrachten binnen kunnen worden uitgevoerd en het wedstrijdje Zwerkbal dat het beste buiten kan worden gedaan (tenzij je bijvoorbeeld een gymzaal ter beschikking hebt). Dit feestje is ook al geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor de beschrijving van de spelopdrachten klik je hier Strijd om de Afdelingsbeker.

De Verboden Bostocht is een spannende speurtocht waarbij het het leukst is om deze in een bos of park uit te zetten. Dit feestje kan al gevierd worden met kinderen vanaf 10 jaar maar is meer geschikt voor 11 jaar en ouder. Het vraagt ook wel om wat meer voorbereiding van de begeleiders. Voor de beschrijving van de spelopdrachten klik je hier Verboden Bostocht

^