Toverschool feest

De boeken en films van Harry Potter zijn nog steeds een doorslaand succes. Begeef jezelf ook eens in een toverwereld zoals die van Harry Potter met dit thema feest.
Vier, organiseer of maak een Toverschool feestje nu zelf bij je thuis. Voor je jongere fans is er de Strijd om de Afdelingsbeker en voor de wat oudere fans de Ministerie van Toverkunst Escape. Eerste Hulp Bij Feestjes verkoopt ook het Standaard boek voor Toverspreukensieraden en setjes “Zacharinus zoetwaren” die bij de themafeestjes kunnen worden gekocht.

 

Algemene Informatie
LEEFTIJD AANTAL DEELNEMERS
Strijd Afdelingsbeker:10 tot circa 14 jaar

Ministerie Escape: 14 jaar tot circa 75 jaar

8 – 24 en 1 – 2 spelleiders

2 – 6 en 1 spelleider

LOCATIE HULP
binnen en/of buiten themakist v.a. € 65
postpakket v.a. € 40
draaiboek € 7,50
VOORBEREIDING TIJDSDUUR
2 – 3 uur met themakist of postpakket
6 – 9 uur met draaiboek
3 – 5 uur
inkorten mogelijk

Voor dit thema zijn 2 verschillende feesten beschikbaar.

De Strijd om de Afdelingsbeker is een feest waarbij de meeste opdrachten binnen kunnen worden uitgevoerd. Zwerkbal en Vlieg-eens-Vlug kunnen het beste buiten worden gedaan (tenzij je bijvoorbeeld een gymzaal ter beschikking hebt). Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor de beschrijving van de spelopdrachten klik je hier Strijd om de Afdelingsbeker.

De Ministerie van Toverkunst Escape is een spannende escape room die in een normaal woonhuis of op een zelf gekozen locatie kan worden gedaan. Het is geschikt voor deelnemers vanaf 14 jaar en ook erg leuk voor de volwassen Harry Potter fans. Voor een korte beschrijving van deze escape room klik je hier Ministerie van Toverkunst Escape.

^

Advertenties