Toverschool feest

De boeken en films van Harry Potter zijn nog steeds een doorslaand succes. Begeef jezelf ook eens in een toverwereld zoals die van Harry Potter met dit thema feest.
Vier, organiseer of maak een Toverschool feestje nu zelf bij je thuis (Strijd om de Afdelingsbeker) of in het Verboden Bos in de buurt (Verboden Bostocht)! Eerste Hulp Bij Feestjes verkoopt ook het Standaard boek voor Toverspreukensieraden en setjes “Zacharinus zoetwaren” die bij de themafeestjes kunnen worden gekocht.

 

Algemene Informatie
LEEFTIJD AANTAL DEELNEMERS
9 of 10 tot circa 14 jaar 8 – 24 en 2 – 4 spelleiders
LOCATIE HULP
binnen en/of buiten themakist v.a. € 65
postpakket v.a. € 40
draaiboek € 7,50
VOORBEREIDING TIJDSDUUR
2 – 3 uur met themakist of postpakket
6 – 9 uur met draaiboek
3 – 5 uur
inkorten mogelijk

Voor dit thema zijn 2 verschillende feesten beschikbaar.

De Strijd om de Afdelingsbeker is een feest waarbij de meeste opdrachten binnen kunnen worden uitgevoerd. Zwerkbal en Vlieg-eens-Vlug kunnen het beste buiten worden gedaan (tenzij je bijvoorbeeld een gymzaal ter beschikking hebt). Dit feestje is al geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor de beschrijving van de spelopdrachten klik je hier Strijd om de Afdelingsbeker.

De Verboden Bostocht is een spannende speurtocht waarbij het het leukst is om deze in een bos of park uit te zetten. Dit feestje kan gevierd worden met kinderen vanaf 10 jaar maar is meer geschikt voor 11 jaar en ouder. Het vraagt ook wel om wat meer voorbereiding van de begeleiders. Voor de beschrijving van de spelopdrachten klik je hier Verboden Bostocht.

^

Advertenties