Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Sofie Sofie uit Wevelgem schreef op 10/06/2018 om 09:01:
Voor de verjaardag van mijn 10- jarige zoon !! De kinderen hebben zich rot geamuseerd op het Molfeest. Bedankt voor het pakket ! De muziek en de powerpoints zorgden voor erg toffe spanning ... Ik ben blij dat de vele voorbereiding een prachtig resultaat leverde !!!
anoniem anoniem schreef op 23/04/2018 om 09:31:
Geweldig personeelsfeest gehad met behulp van het pakket Robinson en spullen voor een extra groep. Gevierd bij het Henschotermeer wat echt een toplocatie is (hadden het ook wel erg getroffen met het weer!). Iedereen is lekker actief bezig geweest. Het pijl en boog setje was wel een beetje klein voor volwassenen maar dat leverde vooral hilarische momenten op. Kortom een echte aanrader als je geen groot budget hebt voor je feestje.
anoniem anoniem schreef op 06/04/2018 om 14:17:
We hebben onlangs een werkelijk fantastisch MOLfeestje gehad. Super bedankt voor het complete pakket met spellen, ideeën, de powerpoints en de materialen. De 8 meiden hebben genoten en vol spanning de spellen gespeeld, bondjes gesloten, de testen gemaakt en nagelbijtend de uitslagen afgewacht. Tips die wij nog hebben opgedaan zijn: • Op de uitnodigingen hebben we bij de mol het adres, tijdstip etc in het groen geschreven, bij de kandidaten in het rood. Omdat ze alleen maar de kandidaten-lijstjes bekeken, hebben ze het niet gezien. • In het MOL boekje van de MOL kon je van achter naar voren lezen als je de bladzijden snel laat doorlopen "ik ben de mol" (net zoals je vroeger een tekenfilmpje maakte ). • We hebben de spelnamen allemaal uitgeprint en de letters van de voor- of achternaam als hoofdletter geschreven. • We hebben de naam van de mol verpuzzelt naar een zin die hier er daar stond opgeschreven in de ruimtes waar we speelden (we hadden de luxe om in een grote BSO te mogen spelen). • we hebben op een bord opgeschreven: voor alle vragen bel: 06- en daarna haar geboortedatum en twee cijfers (alfabet geteld) van haar eerste letters. • Na iedere 2 spellen hebben we een test gedaan van die twee spellen. de twee met de laagste uitslag kregen een rood scherm met vooral als uitleg dat ze een andere mol waarschijnlijk moeten kiezen maar dat ze nog steeds de winnaar kunnen worden. • We hebben een trailer gemaakt mbv de powerpoints en opgevraagde foto's bij de ouders. Nogmaals, Super bedankt
Esther Esther uit Apeldoorn schreef op 01/03/2018 om 11:53:
Dankzij eerste hulp bij feestjes een super leuk feestje kunnen geven voor mijn dochter!! Het Molfeest draaiboek was meer dan compleet. Héél erg bedankt en nogmaals ook hier mijn complimenten hoe goed het in elkaar zit!
Pauline Pauline uit Castricum schreef op 12/02/2018 om 08:44:
Gisteravond heeft mijn dochter (17) de supergave sherlock escape room gespeeld. Ik heb het allemaal voorbereid en het was heel leuk om te doen en een groot succes! Wat zag het er allemaal top uit, complimenten! Ik heb er zelf voor gekozen om met alleen het draaiboek aan de slag te gaan, omdat ik momenteel over veel tijd beschik. Dat was een uitdaging, maar ook veel voorpret! Bedankt, en voor een volgend feestje weet ik je te vinden!
Petra Petra uit Hengelo schreef op 19/11/2017 om 20:45:
Wat een leuk WIDM feest was het gisteren! De spellen waren ontzettend leuk om te doen. En met jokers, vrijstellingen en executie-testen was het even of we echte WIDM-kandidaten waren.
Ramona Ramona uit Amsterdam schreef op 27/09/2017 om 14:45:
Wij hebben met onze theatervereniging de themakist Jongens vs Meisjes gehuurd. Het was een groot succes waarbij we heel veel hebben gelachen en iedereen bloed fanatiek was. het duurt ongeveer 2,5 uur maar als je niet heel veel tijd hebt kan je ook een aantal rondes skippen. ideaal! de aankleding en het draaiboek waren super. Bedankt en ik ga jullie zeker onthouden voor andere spellen.
Roine Rijks Roine Rijks uit Hoofddorp schreef op 22/07/2017 om 21:45:
Postpakket Sherlocks Escape Room: Topfeestje gehad! Alles snel geleverd, keurig gesorteerd, bedankt!
Gerrit Gerrit uit Horssen schreef op 26/06/2017 om 10:52:
Afgelopen zaterdag het escape-room spel gespeeld. Iedereen vond het leuk en goed in elkaar zitten. Bedankt!
Aleid Aleid uit Utrecht schreef op 25/05/2017 om 14:07:
Het Molfeest was super geslaagd, de kids hebben echt continue hun best gedaan en geprobeerd tussentijds bij elkaar verdachtmakingen te ontdekken of geheimen te ontrafelen...afwisseling buiten/ binnen opdrachten werkte perfect. Iedereen werd dan ook ongeveer verdacht van de mol:) Dank voor je redding op t laatst, ik had niet verwacht dat 10 jarigen zo in het spel konden zijn.
Ingrid Ingrid uit Amersfoort schreef op 16/12/2016 om 13:54:
We hebben met de Harry Potter themakist een geweldig kinderfeestje gehad! De kist zit bomvol met verkleedkleren, zowel voor volwassenen als kinderen, allerlei spellen met uitleg en leuke versiering. Echt een aanrader!
Mandy Mandy uit Uden schreef op 17/07/2016 om 21:01:
Vandaag een geslaagde familiedag gehad met de escape room.
Fenna Fenna uit Vries schreef op 10/07/2016 om 11:09:
Wij hebben een afscheidsfeest gehad met 2 leden van de ouderraad. Hebben dankzij het Sherlockpakket een fantastische avond gehad. 2 groepen gemaakt. Per room een groep. Ze zijn uiteindelijk 2 uur bezig geweest. Daarna een bbq. Traktatie voor de groepen met sleutel. Met een beetje hulp allemaal geslaagd om de "Sherlocked" schoonmaakkast te openen. Heel erg bedankt voor dit pakket!
Natasja Natasja uit Amerfoort schreef op 23/05/2016 om 14:01:
Voor de 2e keer een “Wie is de mol” feestje gehouden. Deze keer met mijn dochter van 11. Het was weer een leuke middag! Vooral de excecuties zijn erg leuk! Het is ook leuk omdat je de opdrachten met de gele groep doet. Helaas door tijdsgebrek niet alle spellen gedaan.
Noa Swier Noa Swier uit Utrecht schreef op 21/08/2015 om 10:55:
Hoi Marieke, Ik was vergeten dat ik beloofd had nog iets op de site voor de Harry Potter-kist te schrijven. Maar hier is het: Ik heb een Harry Potter feestje gevierd met de Harry Potter-kist. De kist was mooi en super handig: er zaten verkleedspullen in, alle spelmaterialen, goeie uitleg van alles, versierspullen en voor de jarige een cadeautje. Het feestje was heel erg leuk! Het leukste vond ik 'Zwerkbal' en 'Toverdranken maken', dat vonden de anderen ook geloof ik. Ik had 12 kinderen uitgenodigd. Bij de Sorteerhoed hadden we stemmen opgenomen en op de boxen afgespeeld. Met Toverdranken hadden we nog 2 recepten van internet gehaald en 1 mocht je zelf bedenken. De tafel lag onder het schuim! 😊 Met Zwerkbal hadden we Huffelpuf-Griffoendor als een team en Ravenklauw-Zwadderich, anders waren de teams te klein. Wel waren er 2 ringen per team en had iedere afdeling een eigen Zoeker. Af en toe wisselden spelers van positie met elkaar. Als je net als ik een echte Potterfan bent, moet je deze kist echt huren. Het zorgt voor een onvergetelijk feest! Er zijn nog veel meer leuke dingen over het feestje te vertellen, maar dan wordt deze brief te lang. Noa Swier (10 jaar)
Maddy Maddy uit Leusden schreef op 23/06/2013 om 11:26:
Tijdens het afscheidskamp van groep 8 hebben wij de themakist van Koning Arthur gebruikt. Omdat we begonnen met wat minder weer, konden we eerst het binnenspel gebruiken en uiteindelijk konden we ook nog het bos in. De kinderen gingen helemaal op in de spellen en de materialen namen ze helemaal mee in de juiste sfeer. We hebben een geweldige dag gehad!
Advertenties