Game of Thrones

Ben je een  fan van de tv-serie Game of Thrones en op zoek naar een leuk en spannend spel voor een feest of verjaardag voor jeugd en/of volwassenen? En altijd al eens zelf een Escape Room willen spelen, bouwen, maken of organiseren? Dan is de Game of Thrones – Escape Room of  het Levend Stratego spel echt iets voor jou. Hier vind je leuke ideeën en opdrachten die je op elke zelf gekozen locatie kunt doen! Binnen in je eigen huis of buiten bij voorkeur in een bos of park.

 

Algemene informatie
LEEFTIJD AANTAL DEELNEMERS
16 tot circa 70 jaar Stratego: 12 – 40  en 2 spelleiders
Escape Room: 3 – 9  en 1 of 2 spelleiders
LOCATIE HULP
Stratego: buiten
Escape Room: binnen
themakist
postpakket
draaiboek
VOORBEREIDING TIJDSDUUR
1 – 2 uur met themakist of postpakket
5 – 8 uur met draaiboek
1 – 2 uur
Stratego: met tips voor tijdsbeheersing
Escape Room: 

Tover je eigen huis of zelf gekozen locatie om in een escape room!  Los met je team van maximaal 9 deelnemers binnen één uur diverse puzzels op in verschillende ruimtes. Dit vereist niet alleen goed teamwork maar ook individueel denk- en speurwerk. Eenmaal gespeeld ben je natuurlijk wel tot geheimhouding van de oplossingen verplicht!

Heb je meer dan 9 deelnemers, maak dan bijvoorbeeld 2 groepen die om de beurt de Escape Room doen. Het wachtende rechercheteam start dan bijvoorbeeld met het kijken van een Game of Thrones aflevering of het spelen van de bijpassende bingo. Maak er een wedstrijd van door te kijken welk team het snelst naar buiten komt. Wil je 2 groepen tegelijkertijd laten spelen dan heb je geen 3 à 4 maar 6 à 7 beschikbare ruimtes nodig!

Opdracht

De Koninkrijken van Westeros, Essos en Sothoryos lopen gevaar. De Anderen zijn teruggekeerd en hun dodenleger groeit met de minuut. Door samen te werken kunnen jullie ontsnappen aan het gevaar. Ontwaak de Draken, speel de Slag der Koningen en zoek de juiste wapens. Lukt het binnen de speeltijd om alle puzzels op te lossen dan kunnen jullie de deur naar een veilige plaats openen.

Levend Stratego:

Twee tot vier verschillende groepen proberen door teamwork de tokens of vlaggen van de tegenstanders te overmeesteren. Natuurlijk zijn dit herkenbare vlaggen/symbolen uit de populaire tv-serie Game of Thrones van HBO.

Schakel je tegenstanders uit met behulp van je personagekaart of win de overlevingsopdracht (‘de beste schutter’ of ‘de slimste’) van een gelijkwaardige tegenstander. Welke groep heeft als eerste alle tokens veroverd? Ga de uitdaging aan met dit spannende spel!

Nog niet genoeg gehad aan deze thema spellen? Speel dan ook nog de Game of Thrones Bingo. Het wordt gratis meegeleverd in het Stratego en Escape Room draaiboek en is geschikt voor 24 deelnemers en een spelleider. Ook los als bestand verkrijgbaar voor € 2,50 of uitgewerkt voor € 7,50.

Bij dit thema zijn leuke Game of Thrones sieraden verkrijgbaar.

Bestelmogelijkheden

Themakist Escape Room of Levend Stratego (bekijk inhoud en kosten

Postpakket Escape Room of Levend Stratego (bekijk inhoud en kosten

Draaiboek Escape Room of Levend Stratego (bekijk inhoud en kosten

English versions

^

Advertenties