Themakisten

Algemene informatie
  • Alles in een kist: Themakisten bevatten een geprinte handleiding, spelregelkaarten en alle daarbij behorende materialen voor je thuisfeest/themafeest  ingepakt in een kist van kunststof (de meeste) of hout (Robinson Games en Harry Potter).
  • Alles op een rijtje: Om te kunnen zien wat er allemaal in de themakist zit en wat je zelf nog moet regelen, klik je hier onder op het thema naar keuze.
  • Verhuurgebied: Themakisten worden alléén binnen circa 25 km. vanaf Leusden of Amstelveen (Nes a/d Amstel) verhuurd en mogen niet worden meegenomen buiten het verhuurgebiedKlik hier voor toelichting op het verhuurgebied. Afhaalpunt Nes a/d Amstel heeft slechts een beperkt aantal themakisten en levert geen extra’s.
  • Reserveer op tijd: Reserveer je gewenste themakist tenminste 2 weken vóór het feest wegens beperkte beschikbaarheid. Vraag beschikbaarheid op via eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl. Geef aan voor welk afhaalpunt je de beschikbaarheid opvraagt. Reserveer vervolgens de kist via het bestelformulier.
  • Tijdig voorbereiden: Bij een aanbetaling van € 10 kan je het bijbehorende draaiboek vooraf digitaal ontvangen zodat de voorbereidingen, zoals het verzenden van uitnodigingen en uitzoeken van geschikte locaties voor de spelopdrachten, direct van start kunnen gaan. Het is verstandig om hier minimaal een week van te voren mee te starten.
  • Ophalen en terugbrengen: De themakist kan 1 of 2 werkdagen van tevoren worden opgehaald en 1 of 2 werkdagen na het feest worden geretourneerd. Dit kan in Leusden op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur of tussen 17.00 en 20.00 uur en in Amstelveen op werkdagen ‘s avonds tussen 18.00 en 20.00 uur.
  • Er dient borg te worden betaald voor de huur van een themakist.
  • Themakisten worden niet tijdens de zomervakantie verhuurd.

(Voor het vieren van de themafeestjes heb je niet persé een themakist nodig. De aanschaf van een draaiboek (of postpakket) en wat materialen volstaat maar kost net wat meer moeite.)

Mijn originele themakisten

Klik op de afbeeldingen om naar de pagina te gaan met de beschrijving van de inhoud van de themakist. Alléén de themafeesten Molfeest 1,2 en 3, I Love Holland, Jongens vs Meisjes, Minute to Win it, Sherlock, Superhelden Escape Room en Brendon Chase zijn beschikbaar bij het extra afhaalpunt in Amstelveen.

mol-logo
Molfeest 1 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – € 65
mol-logo
Molfeest 2 – vanaf 15 tot circa 70 jaar – € 65
mol-logo
Molfeest 3 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – € 65
sherlock-logo-small
Escape Room – vanaf 15 tot circa 70 jaar – € 57,50
Robinson Games – vanaf 10 tot circa 70 jaar – € 65
I Love Holland – gemengde leeftijd/familiefeest – € 50
jvsm-logo
Jongens vs Meisjes – vanaf 10 tot circa 70 jaar – € 55
minute-to-win-it-logo
Minute to Win it – vanaf 10 tot circa 70 jaar – € 45
Toverschool Strijd o/d Afdelingsbeker – vanaf 10 tot circa 14 jaar – € 65
Ministerie v Toverkunst Escape – vanaf 14 tot circa 75 jaar – € 55
Game of Thrones Escape Room/Stratego – vanaf 16 tot circa 70 jaar – € 57,50/€ 65
Superhelden Escape Room – vanaf 11 tot circa 70 jaar – € 55
Hawaï – vanaf 9 tot circa 70 jaar – € 65
Hawaï – thema versierkist – € 50
Griezelfeest – vanaf 9 tot circa 14 jaar – € 60
bc-logo-allerbeste
Brendon Chase Survival – vanaf 9 tot circa 12 jaar – € 60
Hollywood/Glamour Versierkist – voor jong en oud – € 50

^

Advertenties