Themakisten

Algemene informatie
  • Alles in een kist: Themakisten bevatten een geprinte handleiding, spelregelkaarten en alle daarbij behorende materialen voor je thuisfeest/themafeest  ingepakt in een kist van kunststof (de meeste) of hout (Robinson Games en Harry Potter).
  • Alles op een rijtje: Om te kunnen zien wat er allemaal in de themakist zit en wat je zelf nog moet regelen, klik je hier onder op het thema naar keuze.
  • Verhuurgebied: Themakisten worden alléén binnen circa 25 km. vanaf Leusden of Amstelveen (Nes a/d Amstel) verhuurd en mogen niet worden meegenomen buiten het verhuurgebiedKlik hier voor toelichting op het verhuurgebied. Afhaalpunt Nes a/d Amstel heeft slechts een beperkt aantal themakisten en levert geen extra’s.
  • Reserveer op tijd: Reserveer je gewenste themakist tenminste 2 weken vóór het feest wegens beperkte beschikbaarheid. Vraag beschikbaarheid op via eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl. Geef aan voor welk afhaalpunt je de beschikbaarheid opvraagt. Reserveer vervolgens de kist via het bestelformulier.
  • Tijdig voorbereiden: Bij een aanbetaling van € 10 kan je het bijbehorende draaiboek vooraf digitaal ontvangen zodat de voorbereidingen, zoals het verzenden van uitnodigingen en uitzoeken van geschikte locaties voor de spelopdrachten, direct van start kunnen gaan. Het is verstandig om hier minimaal een week van te voren mee te starten.
  • Ophalen en terugbrengen: De themakist kan 1 of 2 werkdagen van tevoren worden opgehaald en 1 of 2 werkdagen na het feest worden geretourneerd. Dit kan in Leusden op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur of tussen 17.00 en 20.00 uur en in Amstelveen op maandag ‘s avonds tussen 19.00 en 20.30 uur en op overige werkdagen ‘s avonds tussen 18.00 en 20.00 uur. Themakisten worden niet tijdens de zomervakantie verhuurd.

(Voor het vieren van de themafeestjes heb je niet persé een themakist nodig. De aanschaf van een draaiboek (of postpakket) en wat materialen volstaat maar kost net wat meer moeite.)

Mijn originele themakisten

Klik op de afbeeldingen om naar de pagina te gaan met de beschrijving van de inhoud van de themakist. Alléén de themafeesten Molfeest 1,2 en 3, I Love Holland, Jongens vs Meisjes, Minute to Win it, Sherlock en Brendon Chase zijn beschikbaar bij het extra afhaalpunt in Amstelveen.

mol-logo
Molfeest 1 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
mol-logo
Molfeest 2 – vanaf 15 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
mol-logo
Molfeest 3 – vanaf 11 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
sherlock-logo-small
Escape Room – vanaf 15 tot circa 70 jaar – vanaf € 60
Robinson Games – vanaf 10 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
I Love Holland – gemengde leeftijd/familiefeest – vanaf € 50
jvsm-logo
Jongens vs Meisjes – vanaf 10 tot circa 70 jaar – vanaf € 55
minute-to-win-it-logo
Minute to Win it – vanaf 10 tot circa 70 jaar – vanaf € 45
Harry Potter Strijd om de Afdelingsbeker – vanaf 9 tot circa 12 jaar – vanaf € 65
Harry Potter Verboden Bostocht – vanaf 10 tot circa 14 jaar – vanaf € 65
Game of Thrones Stratego – vanaf 15 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
Hawaï – vanaf 9 tot circa 70 jaar – vanaf € 65
Hawaï – thema versierkist – vanaf € 50
Griezelfeest – vanaf 9 tot circa 14 jaar – vanaf € 60
Superhelden Escape Room – vanaf 11 jaar
bc-logo-allerbeste
Brendon Chase Survival – vanaf 9 tot circa 12 jaar – vanaf € 60
Disco Party – vanaf 9 tot circa 14 jaar – vanaf € 50
Hollywood/Glamour Versierkist – voor jong en oud – vanaf € 50

^

Advertenties