Themakisten

Algemene informatie
  • Alles in een kist: Themakisten bevatten een geprinte handleiding, spelregelkaarten en alle daarbij behorende materialen voor je thuisfeest/themafeest  ingepakt in een kist van kunststof (de meeste) of hout (Robinson Games en Harry Potter).
  • Tijdig voorbereiden: Bij een aanbetaling van € 10 kan je het bijbehorende draaiboek vooraf digitaal ontvangen zodat de voorbereidingen, zoals het verzenden van uitnodigingen en uitzoeken van geschikte locaties voor de spelopdrachten, direct van start kunnen gaan. Het is verstandig om hier minimaal een week van te voren mee te starten.
  • Ophalen en terugbrengen: De themakist kan 1 of 2 werkdagen van tevoren worden opgehaald en 1 of 2 werkdagen na het feest worden geretourneerd. Dit kan op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur of tussen 17.00 en 20.00 uur. Themakisten worden niet tijdens de zomervakantie verhuurd.
  • Alles op een rijtje: Om te kunnen zien wat er allemaal in de themakist zit en wat je zelf nog moet regelen, klik je hier onder op het thema naar keuze.
  • Reserveer op tijd:  Vraag beschikbaarheid op via eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl. Geef aan voor welk afhaalpunt je de beschikbaarheid opvraagt. Reserveer vervolgens de kist via het bestelformulier.
  • Verhuurgebied: Themakisten worden alléén binnen circa 25 km. vanaf Leusden of Amstelveen (Nes a/d Amstel) verhuurd en mogen niet worden meegenomen buiten het verhuurgebiedKlik hier voor toelichting op het verhuurgebied. Afhaalpunt Nes a/d Amstel heeft slechts een beperkt aantal themakisten en levert geen extra’s.
Mijn originele themakisten

Klik op de afbeeldingen om naar de pagina te gaan met de beschrijving van de inhoud van de themakist. Alléén de themafeesten Jongens vs Meisjes, Minute to Win it, en Disco Party zijn redelijk geschikt voor “last minute” bestellingen. Aanpassen aan eigen voorkeuren vraagt dan de nodige flexibiliteit en handigheid van de organisatoren.

 mol-logo  mol-logo  mol-logo
 sherlock-logo-small  exp-robinson-logo
 jvsm-logo  minute-to-win-it-logo
 filmfeestje-small  hawai-cocktail-race
 hawai-cocktail-race  griezel-logo  disco-party-uitn
   bc-logo-allerbeste

 

^