Draaiboeken

Algemene informatie
 • Alles in een draaiboek: Draaiboeken bevatten alle digitale bestanden die nodig zijn om je thuis-, thema- of kinderfeestje, familie-, vrienden-, vrijgezellen-, verenigingsfeest of personeelsfeest, scouting- of schoolkamp zelf te kunnen uitwerken. Als je alles zelf uitwerkt, heb je geen themakist nodig!
 • Digitaal: Draaiboeken zijn ingepakt in een ZIP-folder en worden als download verkocht. Hulp nodig bij het uitpakken van  het ZIPbestand? Klik hier om te zien hoe dit moet. De downloadlink van WeTransfer is slechts 1 week beschikbaar. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig downloaden en opslaan van het draaiboek. Tip: sla ook een back-up op.
 • Alles op een rijtje: Om te kunnen zien wat er allemaal in het draaiboek zit en wat je zelf nog moet regelen, klik je hier onder op het thema naar keuze. Bij de zelf aan te schaffen materialen staan soms tips waar deze verkrijgbaar zijn.
 • Bestel op tijd: Bestel je draaiboek tenminste anderhalve week voor het feestje. Alléén de draaiboeken Jongens vs Meisjes, Minute to Win it, en Disco Party zijn redelijk geschikt voor “last minute” bestellingen.
 • Alleen voor thuisgebruik: Mijn producten zijn alleen voor gebruik in privésfeer dus niet voor commercieel gebruik (deelnemers mogen dus bijvoorbeeld niet aan u betalen voor deelname, hoe klein de bijdrage ook; zie Algemene voorwaarden en Disclaimer).
 • Wanneer bestelling draaiboek  in huis? Woon je in Nederland dan worden betalingen die op werkdagen vóór 12.00 uur zijn gedaan nog dezelfde werkdag tussen 17.00 en 20.00 uur bijgeschreven op mijn bankrekening.
  • Draaiboeken worden vanaf 17.00 uur (en uiterlijk tot 0.00 uur) verzonden.
  • Niet voor 12.00 uur betaald? Dan is de betaling de eerstvolgende werkdag op mijn bankrekening bijgeschreven en wordt vanaf dat moment gewerkt aan de verzending van de bestelling.
  • Tijdens vakanties kunnen bestellingen enige (in de zomervakantie max. 3 weken) vertraging oplopen.
 • Woon je niet in Nederland? Voor klanten buiten Nederland duurt een overschrijving tenminste 1 dag langer waardoor verzending dus ook minimaal een dag langer duurt. Draaiboeken worden in het buitenland alleen aan particulieren geleverd.
 • Is het draaiboek niet naar wens? Dat is spijtig, natuurlijk en ik zou dan ook graag een e-mail ontvangen met de reden waarom het niet naar wens is. Omdat smaken en wensen per persoon verschillen, probeer ik om mijn draaiboeken geregeld te verbeteren. Om oneigenlijk gebruik te voorkomen, is het niet mogelijk om digitaal verzonden draaiboeken retour te zenden en hiervoor geld terug te ontvangen.
Mijn originele draaiboeken

Het belangrijkste bestand van elk draaiboek is de heldere handleiding die bij elk thema op dezelfde manier is opgebouwd. Naast de handleiding ontvang je in de download bestanden die nodig zijn bij uitvoering van de spelopdrachten zoals powerpointpresentaties en bestanden met printbare materialen.

Klik op onderstaande afbeeldingen om naar de pagina te gaan met de beschrijving van de inhoud van het draaiboek.

 mol-logo  sherlock-logo-small  exp-robinson-logo
 jvsm-logo  minute-to-win-it-logo
   hawai-cocktail-race
 griezel-logo  disco-party-uitn  spellenc1
 filmfeestje-small  koning-arthur-logo koning-arthur-logo
 bc-logo-allerbeste   Draaiboek Molfeest 2

Draaiboek Molfeest 3 

Draaiboek Molfeest City

 

 

 

^