Nieuw jasje voor het nieuwe jaar

EHBF blijft steeds doorwerken aan verbeterde en meer overzichtelijke draaiboeken van de themafeestjes. Dit heeft bij een groot aantal thema’s geleid tot een heel nieuw jasje van het draaiboek. Ook de indeling van de handleiding is net iets meer logisch zodat iedereen er eenvoudig mee aan de slag kan. In het nieuwe jaar zullen alle handleidingen zijn voorzien van deze nieuwe look en indeling. Fijne feestdagen alvast!

Filmsterren make-over

Het Filmsterren Feest is in een compleet nieuw jasje gestoken. Een super jasje mag ik wel zeggen! Het is omgedoopt tot het Superhelden & Filmsterren Feest en is nu ook voor de jeugd en volwassenen nog meer geschikt. Na flink doorwerken is het nu al verkrijgbaar als draaiboek, postpakket en themakist. KAPOW!

Nog niet klaar voor de feestdagen?

De feestelijke decembermaand komt er weer aan. Tijd dus weer voor gezellige familiefeestjes, vriendenfeestjes of personeelsfeestjes. Heb je wel een feest gepland maar nog geen idee wat je wil gaan doen? EHBF helpt je uit de brand. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij het I Love Holland/Sinterklaas/Kerst thema, Jongens vs Meisjes, Minute to Win itFilm/Oscar/Glamourfeest of bij de gratis feestideeën voor volwassenen. Een leuk feestje organiseren wordt zo makkelijker dan je denkt!

Robinson Games

Expeditie Robinson is weer in volle gang op televisie. Wil jij ook eens graag je “Survival-instincten” testen? Huur dan tijdens dit Expeditie Robinson seizoen de themakist of koop het postpakket en ontvang een leuk “survivers-presentje” cadeau.

Game of Thrones Stratego

Voor alle fans die nu weer lang moeten wachten op de afleveringen van het laatste seizoen, heb ik het Game of Thrones – Levend Stratego spel ontwikkeld. Schakel je tegenstanders uit met behulp van je personagekaart of win de overlevingsopdracht (zoals boogschieten of ‘de slimste’) van een gelijkwaardige tegenstander. Welke groep heeft als eerste alle tokens veroverd? Ga de uitdaging aan met dit spannende spel!

Aan de slag!

Voor de meeste mensen zit de zomervakantie er alweer op. Ik hoop dat iedereen heeft genoten en weer lekker is opgeladen voor de komende tijd. Ik in ieder geval wel dus ik ga weer graag voor jullie aan de slag!

EHBF viert de zomer

Vanaf 10 juli houdt EHBF zomervakantie. Dat betekent dat in de komende weken er geen themakisten worden verhuurd en dat de verwerking van bestellingen van draaiboeken en postpakketten langer kan duren dan je van mij gewend bent. Dit kan soms oplopen tot maximaal 3 weken. Ik wens iedereen een heerlijke, ontspannende zomervakantie toe!

EHBF is verhuisd

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van Webklik is het tijd voor EHBF om te verhuizen naar een webbuilder met meer mogelijkheden: WordPress. Het zal daarom wel weer even duren voordat ik goed word gevonden op google maar ik hoop op deze manier mijn klanten beter van dienst te kunnen zijn. Het webadres is hetzelfde gebleven maar de toegang is veiliger geworden. Dus graag tot ziens op https://www.eerstehulpbijfeestjes.nl!