Nieuwe Mol keuze-opdracht

Naar aanleiding van weer een spannende aflevering van Wie is de Mol heeft EHBF een nieuwe keuze-opdracht ontwikkeld die ook weer makkelijk in en om je eigen huis kan worden uitgevoerd.
De opdracht heet Woordenzoekers. Hierbij moet je met z’n allen een goede tactiek/strategie bedenken om zo snel mogelijk de woorden van de verstopte woordkaarten op de zoekkaart af te strepen en met de overgebleven letters de juiste zin te vormen. Een spel dat een beroep doet op je snelheid en geheugen. Let op want de Mol heeft hier vrij spel!

De beste wensen voor 2018!

Tijdens de komende feestdagen is EHBF gesloten. Bestellingen van draaiboeken die in de schoolvakantie worden geplaatst, worden mogelijk met vertraging verwerkt. Bestellingen van postpakketten en reserveringen van themakisten worden vanaf 8 januari weer in behandeling genomen.

EHBF wenst iedereen hele gezellige feestdagen toe!

Vernieuwde Molfeesten

Ook de Molfeesten 1 t/m 3  en het Molfeest Cityspel zijn in een nieuw jasje gestoken (zie foto). De layout is iets gewijzigd en er zijn nieuwe mollars. De te verdienen bedragen zijn veranderd waardoor alle draaiboeken zijn herschreven. Vanaf het nieuwe jaar worden de postpakketten in deze nieuwe stijl geleverd.

Nieuw jasje voor het nieuwe jaar

EHBF blijft steeds doorwerken aan verbeterde en meer overzichtelijke draaiboeken van de themafeestjes. Dit heeft bij een groot aantal thema’s geleid tot een heel nieuw jasje van het draaiboek. Ook de indeling van de handleiding is net iets meer logisch zodat iedereen er eenvoudig mee aan de slag kan. In het nieuwe jaar zullen alle handleidingen zijn voorzien van deze nieuwe look en indeling. Fijne feestdagen alvast!

Filmsterren make-over

Het Filmsterren Feest is in een compleet nieuw jasje gestoken. Een super jasje mag ik wel zeggen! Het is omgedoopt tot het Superhelden & Filmsterren Feest en is nu ook voor de jeugd en volwassenen nog meer geschikt. Na flink doorwerken is het nu al verkrijgbaar als draaiboek, postpakket en themakist. KAPOW!

Nog niet klaar voor de feestdagen?

De feestelijke decembermaand komt er weer aan. Tijd dus weer voor gezellige familiefeestjes, vriendenfeestjes of personeelsfeestjes. Heb je wel een feest gepland maar nog geen idee wat je wil gaan doen? EHBF helpt je uit de brand. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij het I Love Holland/Sinterklaas/Kerst thema, Jongens vs Meisjes, Minute to Win itFilm/Oscar/Glamourfeest of bij de gratis feestideeën voor volwassenen. Een leuk feestje organiseren wordt zo makkelijker dan je denkt!

Robinson Games

Expeditie Robinson is weer in volle gang op televisie. Wil jij ook eens graag je “Survival-instincten” testen? Huur dan tijdens dit Expeditie Robinson seizoen de themakist of koop het postpakket en ontvang een leuk “survivers-presentje” cadeau.

Game of Thrones Stratego

Voor alle fans die nu weer lang moeten wachten op de afleveringen van het laatste seizoen, heb ik het Game of Thrones – Levend Stratego spel ontwikkeld. Schakel je tegenstanders uit met behulp van je personagekaart of win de overlevingsopdracht (zoals boogschieten of ‘de slimste’) van een gelijkwaardige tegenstander. Welke groep heeft als eerste alle tokens veroverd? Ga de uitdaging aan met dit spannende spel!