Game of Thrones nu te koop

Nadat allereerst het draaiboek volledig beschikbaar en te koop was, is nu ook de postpakketversie van mijn Game of Thrones – Levend Stratego klaar voor de verkoop. Nieuwsgierig? Kijk gauw op de Game of Thrones postpakket pagina!

Game of Thrones Stratego

Voor alle fans die nu weer lang moeten wachten op de afleveringen van het laatste seizoen, heb ik het Game of Thrones – Levend Stratego spel ontwikkeld. Schakel je tegenstanders uit met behulp van je personagekaart of win de overlevingsopdracht (zoals boogschieten of ‘de slimste’) van een gelijkwaardige tegenstander. Welke groep heeft als eerste alle tokens veroverd? Ga de uitdaging aan met dit spannende spel!

Aan de slag!

Voor de meeste mensen zit de zomervakantie er alweer op. Ik hoop dat iedereen heeft genoten en weer lekker is opgeladen voor de komende tijd. Ik in ieder geval wel dus ik ga weer graag voor jullie aan de slag!

EHBF viert de zomer

Vanaf 10 juli houdt EHBF zomervakantie. Dat betekent dat in de komende weken er geen themakisten worden verhuurd en dat de verwerking van bestellingen van draaiboeken en postpakketten langer kan duren dan je van mij gewend bent. Dit kan soms oplopen tot maximaal 3 weken. Ik wens iedereen een heerlijke, ontspannende zomervakantie toe!

EHBF is verhuisd

Na jaren gebruik te hebben gemaakt van Webklik is het tijd voor EHBF om te verhuizen naar een webbuilder met meer mogelijkheden: WordPress. Het zal daarom wel weer even duren voordat ik goed word gevonden op google maar ik hoop op deze manier mijn klanten beter van dienst te kunnen zijn. Het webadres is hetzelfde gebleven maar de toegang is veiliger geworden. Dus graag tot ziens op https://www.eerstehulpbijfeestjes.nl!

Vakantiefeestje? Bestel op tijd!

Wil je tijdens de zomervakantie gebruik maken van leuke thema-activiteiten? Bestel je draaiboek of postpakket dan nog vóór de zomervakantie om zeker te zijn dat je de bestelling binnen krijgt. Tijdens de zomervakantie werk ik onregelmatig waardoor het kan voorkomen dat je enkele weken op je bestelling moet wachten. Themakisten worden tijdens de gehele zomervakantie niet verhuurd. Bij deze wens ik iedereen alvast een heerlijk zonnige zomer toe!

Gezellige Pinksterdagen

Kom je tijdens de Pinksterdagen gezellig met familie en/of vrienden bij elkaar en zoek je naar leuke activiteiten? De draaiboeken Jongens vs Meisjes, I Love Holland, Minute to Win it en de Spellencircuits leveren leuke ideeën op hiervoor. Wil je het wat ingewikkelder maken dan is Wie is de Mol misschien iets voor jullie. Voor gratis en wat meer eenvoudige spelideeën kijk je hier: Tips feest voor volwassenen. Wat je ook besluit te doen, EHBF wenst je Gezellige Pinksterdagen!

Harry Potter toverstok

Dankzij leuke tutorials op internet kan je zelf hele mooie Harry Potter toverstokken maken. Omdat ik twee Harry Potter themafeestjes aanbied, moest ik het natuurlijk uitproberen. Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf.

Jongens vs Meisjes update

Sinds vandaag heeft het draaiboek van Jongens vs Meisjes een update gehad. Enkele verouderde vragen zijn aangepast in zowel de vragenlijsten als in de powerpoints. Veel nieuw speelplezier weer allemaal!

Nieuwe jokers en vrijstellingen

Vanaf heden worden alle Molfeest postpakketten ook voorzien van houten jokers en vrijstellingen. Ze zijn alleen veel dunner dan de jokers en vrijstellingen die in mijn themakisten aanwezig zijn. Hierdoor kunnen ze ook worden gebruikt in de enveloppen die bij enkele spelopdrachten nodig zijn. Niet alleen mooier maar dus ook beter hanteerbaar!