Tijd voor buitenfeestjes!

Het heerlijke weer van deze week schreeuwt gewoon om een geweldig buitenfeestje. Gelukkig heeft EHBF er genoeg achter de hand. Voor allerlei verschillende leeftijden en voor elk wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van het themafeest Hawaï, Robinson Games, alle Molfeesten maar met name het Molfeest Cityspel, Game of Thrones – Levend Stratego, de Harry Potter Verboden Bostocht, de speurtochtversie van het Griezelfeest of het Brendon Chase Survival Spel?

Waarom binnen blijven als het ook buiten kan? Zoek de zon op en geniet!

Privacy verklaring

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe AVG-wet (Algemene verordening gegevensbescherming) van kracht. Lees daarom hier mijn privacy verklaring:

  • Persoonsgegevens die worden ingevuld op mijn bestelformulieren zijn alleen bedoeld voor het aanmaken van facturen en voor verzendgegevens.
  • De gegevens worden nooit doorgegeven aan derden zoals adverteerders.
  • Het adresboek van mijn pakketdienst versnelt de verwerking van bestellingen zodra een klant meerdere bestellingen plaatst.
  • Persoonsgegevens worden voor extra veiligheid nooit online bewaard maar in een bestand los van deze website. Dit is praktisch wanneer een klant bijvoorbeeld een kortingscode heeft ontvangen. Zonder gegevens kan ik niet controleren of de code inderdaad bij de klant hoort.
  • Tevens worden gegevens van klanten in een apart bestand opgeslagen die onterecht of op frauduleuze wijze bij mij hebben besteld, ter bescherming van mijn bedrijfje.
  • Het staat correct handelende klanten vrij om de persoonsgegevens te laten verwijderen na verwerking van de bestelling. Dit kan bij ‘bijzonderheden’ worden aangegeven op de bestelformulieren.
  • Ieder jaar worden adresgegevens, e-mailadressen en telefoonnummers van mijn klanten verwijderd uit het losse database bestand.

Nieuwe Mol keuzeopdracht

Voor de echte Molloten onder ons heb ik een extra keuzeopdracht ontwikkeld die ook weer op je eigen feestlocatie is uit te voeren: Combidubbel. Bij deze opdracht komt een goed geheugen heel goed van pas. Misschien kan je hier zelfs de Mol mee ontmaskeren! Daarnaast is het even een goed moment voor een stevige wandeling! Deze opdracht is gebaseerd op de opdracht “Geldstroom” uit Wie is de Mol seizoen 2018, aflevering 8.

Speciaal voor de Harry Potter fans

Om je Harry Potter feest nog meer in stijl te kunnen vieren, heb ik aan de uitgebreide draaiboeken van beide Harry Potter feesten een mooie, zelf ontworpen PDF toegevoegd voor de kaft van een overtuigend toverspreukenboek. Heb je onlangs één van de draaiboeken bij mij gekocht en zou je de kaft ook graag willen ontvangen? Neem dan even contact met me op. Geen tijd om er zelf een toverboek van te maken? Laat EHBF het dan voor je doen. Een prachtig, handgemaakt toverboek inclusief 20 verborgen spreuken en een toegangstoorts is vanaf heden te bestellen via de volgende pagina: Harry Potters Standaard boek voor Toverspreuken – niveau 1.

Oplichting!

Tot voor kort hebben op mijn website enkele links gestaan voor materiaaltips die helaas bleken te worden doorgelinkt naar de frauduleuze website 4XLWEBHOP.NL. Ik distantieer mij van die webshop en adviseer om er niks te kopen.

Om meer van dit soort problemen te voorkomen, zal ik alle links die als materiaaltip op mijn website fungeren, verwijderen. Links die op mijn site blijven staan, verwijzen naar inspiratiebronnen en websites waar ik een vaste samenwerking mee heb (o.a. De Groene Belevenis en Multivlaai).

De links op mijn linkpagina zijn voortgekomen uit linkruil of vriendendienst en bedoeld om iedereen aan nog meer leuke ideeën te helpen.

Mocht je op mijn website een link tegenkomen die twijfel oproept, neem dan gerust contact met mij op.

Nieuwe Mol keuze-opdracht

Naar aanleiding van weer een spannende aflevering van Wie is de Mol heeft EHBF een nieuwe keuze-opdracht ontwikkeld die ook weer makkelijk in en om je eigen huis kan worden uitgevoerd.
De opdracht heet Woordenzoekers. Hierbij moet je met z’n allen een goede tactiek/strategie bedenken om zo snel mogelijk de woorden van de verstopte woordkaarten op de zoekkaart af te strepen en met de overgebleven letters de juiste zin te vormen. Een spel dat een beroep doet op je snelheid en geheugen. Let op want de Mol heeft hier vrij spel! Deze opdracht is gebaseerd op de opdracht “Woordzoekers” uit Wie is de Mol seizoen 2018, aflevering 5.

De beste wensen voor 2018!

Tijdens de komende feestdagen is EHBF gesloten. Bestellingen van draaiboeken die in de schoolvakantie worden geplaatst, worden mogelijk met vertraging verwerkt. Bestellingen van postpakketten en reserveringen van themakisten worden vanaf 8 januari weer in behandeling genomen.

EHBF wenst iedereen hele gezellige feestdagen toe!

Vernieuwde Molfeesten

Ook de Molfeesten 1 t/m 3  en het Molfeest Cityspel zijn in een nieuw jasje gestoken (zie foto). De layout is iets gewijzigd en er zijn nieuwe mollars. De te verdienen bedragen zijn veranderd waardoor alle draaiboeken zijn herschreven. Vanaf het nieuwe jaar worden de postpakketten in deze nieuwe stijl geleverd.

Nieuw jasje voor het nieuwe jaar

EHBF blijft steeds doorwerken aan verbeterde en meer overzichtelijke draaiboeken van de themafeestjes. Dit heeft bij een groot aantal thema’s geleid tot een heel nieuw jasje van het draaiboek. Ook de indeling van de handleiding is net iets meer logisch zodat iedereen er eenvoudig mee aan de slag kan. In het nieuwe jaar zullen alle handleidingen zijn voorzien van deze nieuwe look en indeling. Fijne feestdagen alvast!

Filmsterren make-over

Het Filmsterren Feest is in een compleet nieuw jasje gestoken. Een super jasje mag ik wel zeggen! Het is omgedoopt tot het Superhelden & Filmsterren Feest en is nu ook voor de jeugd en volwassenen nog meer geschikt. Na flink doorwerken is het nu al verkrijgbaar als draaiboek, postpakket en themakist. KAPOW!