Bestelinformatie

Algemene informatie

Belangrijk: Voeg het e-mailadres eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl toe aan je lijst met veilige afzenders om te voorkomen dat je bestelbevestiging in je spambox terecht komt.

Weten wat je kunt verwachten? Lees de bestelinformatie onder de bestelknoppen.

Bekijk hier de Privacyverklaring.

Bestelknoppen

Klik op de juiste knop/link voor het juiste bestelformulier.

Bestel je op 23 of 26 november 2018, bekijk dan hier je kortingsmogelijkheden!

Themakisten  Beperkt verhuurgebied. Klik hier voor toelichting.

Postpakketten  Niet thuis? EHBF biedt  service.

Draaiboeken

Bestelinformatie
 • Bestellen: Bestel via de knoppen/links van de bestelformulieren (zie hierboven). Zo ontvang ik snel de juiste bestelgegevens. Direct betalen is niet mogelijk. Na het versturen van het formulier ontvang je een aparte e-mail met factuur. Dit kan enige tijd duren omdat ik een éénmansbedrijfje ben met beperkte werktijden. Facturen worden alléén op werkdagen verzonden. Draaiboeken en postpakketten worden in het buitenland om belastingtechnische redenen alleen aan particulieren geleverd.
 • Alleen voor thuisgebruik: Mijn producten zijn alleen voor thuisgebruik en mogen niet commercieel worden ingezet (deelnemers mogen dus b.v. niet aan u betalen voor deelname, hoe klein de bijdrage ook). Zie algemene voorwaarden en disclaimer of lees vraag 14 van de FAQ-pagina.
 • Bestel niet teveel: Draaiboeken hoeven niet apart te worden gekocht bij de huur van een themakist of aankoop van een postpakket.
 • Voorkom teleurstelling: Bestel je feestje altijd minimaal anderhalve week voor je geplande feestdatum. (Klik op de link voor feestjes tijdens een zomervakantie.) Wil je een themakist huren? Controleer eerst of je binnen het verhuurgebied valt op de pagina van de gewenste themakist en informeer vervolgens of de kist beschikbaar is op de door jullie gekozen datum. Gebruik daarvoor de het contactformulier van de contactpagina. Het is het verstandigst om een themakist minimaal 2 weken voor je feest te reserveren wegens beperkte beschikbaarheid.
 • Wanneer bestelling draaiboek/postpakket in huis? Woon je in Nederland dan worden betalingen die op werkdagen vóór 12.00 uur zijn gedaan nog dezelfde werkdag tussen 17.00 en 20.00 uur bijgeschreven op mijn bankrekening.
  • Draaiboeken worden vanaf 17.00 uur (en uiterlijk tot 23.00 uur) verzonden. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de verzending. Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig downloaden van het draaiboek en het opslaan van je bestanden. Nieuwe downloadlinks worden niet kosteloos verschaft.
  • Postpakketten worden vanaf ontvangst van betaling gemaakt en kunnen doorgaans 1 tot 2 dagen later bij PostNL ter verzending worden aangeboden. Ook hierover ontvang je een e-mail.
  • Niet voor 12.00 uur betaald? Dan is de betaling de eerstvolgende werkdag op mijn bankrekening bijgeschreven en wordt vanaf dat moment gewerkt aan de verzending van de bestelling. Tijdens vakanties of feestdagen kunnen bestellingen enige (in de zomervakantie max. 3 weken) vertraging oplopen.
  • Woon je niet in Nederland? Voor klanten buiten Nederland duurt een overschrijving tenminste één dag langer waardoor verzending dus ook minimaal een dag langer duurt. Draaiboeken en postpakketten worden in het buitenland om belastingtechnische redenen alleen aan particulieren geleverd.

   

  ^

Advertenties