Aanbiedingen

Het hele jaar door heeft EHBF leuke aanbiedingen en kortingen, dus houd deze pagina goed in de gaten.
Iedere maand is er een nieuwe aanbieding zodat het voor iedereen mogelijk is om op een leuke manier kennis te maken met het diverse  aanbod.
Kortingen kan je op verschillende manieren ontvangen, bijvoorbeeld door het aanbrengen van nieuwe klanten of het plaatsen van een leuk berichtje of foto op de website.

Filmsterren feest VIPmok
Aanbieding van de maand
  • Huur de themakist van het feestje Filmsterren -Hollywood-VIP-Glamour Feest of koop
    het postpakket van dit thema en ontvang deze gezellige VIPmok. De actie geldt zolang de voorraad strekt.
  • Huur in de maand oktober de themakist Game of Thrones – Levend Stratego of koop
    het postpakket van dit thema en ontvang er een presentje bij voor de jarige. De themakist is beschikbaar bij afhaalpunt Leusden en Amstelveen. Geef bij je bestelling wel even aan dat je gebruik wil maken van deze aanbieding.
Korting ontvangen
  • Koop je een postpakket Minute to Win it dan ontvang je € 2,50 korting op een volgende bestelling bij EHBF. De kortingscode hiervoor mag 1x worden gebruikt en kent geen tijdslimiet.
  • Leuk feestje gehad? Plaats een reactie in het gastenboek of stuur per e-mail een foto die in het fotoalbum mag worden geplaatst en ontvang een kortingscode ter waarde van € 2,50 bij een volgende bestelling. De kortingscode mag 1x worden gebruikt en kent geen tijdslimiet.
  • Koop je via Columbasta een 2DVDset of Blu Ray van de tvserie Brendon Chase en je huurt bij EHBF de themakist of koopt het postpakket dan ontvang je een korting van € 2,50.
  • Breng je een nieuwe klant aan, laat deze klant jouw naam dan vermelden op het bestelformulier bij “bijzonderheden” en ontvang een kortingscode ter waarde van € 2,50 bij een volgende bestelling.