Kinderfeestjes UtrechtThemakisten per provincie


Mogelijkheden Minute to Win it

 

 Minute to win it

 

Het ooit zo succesvolle televisieprogramma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje. Speel, organiseer of maak nu ook zelf thuis leuke Minute to Win it spellen of spelletjes! Koop je een postpakket dan ontvang je € 2,50 korting op een volgende bestelling bij EHBF (zoals bijvoorbeeld een draaiboek I Love Holland of Jongens vs Meisjes). Niet alleen leuk voor een verjaardag maar ook bij een feestje met vrienden of collega's. Ideaal als je zoekt naar korte spelletjes voor een feestje. Leuk voor kinderen en volwassenen. (Let op: ik ben niet verbonden aan het originele tv-programma.)

 

 

Leeftijd: van 10 tot circa 99 jaar

Hulp: download, postpakket, themakist

Voorbereidingstijd: circa 1 uur met gebruik van onze themakist

Tijdsduur: 3 à 4 uur (inkorten mogelijk)

Locatie: binnen en/of buiten

Aantal deelnemers: 8 – 20 deelnemers

 

 

Minute to Win It is een uit Amerika afkomstige spelshow waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De deelnemers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen. Meer weten? Klik dan eens op de volgende link: Minute to Win it RTL.


Tijdens het feestje worden de solo spelopdrachten om de beurt door iedere deelnemer gespeeld. Bij iedere geslaagde poging verdient de deelnemer een punt. Hou je zenuwen in bedwang en zorg dat je binnen de tijd klaar bent!

Ook kunnen de spelletjes met twee deelnemers tegelijkertijd gespeeld worden. De duo opdrachten gaan vooral om goede samenwerking. Als het duo de opdracht goed heeft uitgevoerd, krijgt iedere deelnemer van het duo 2 punten.

Een vrijwilliger of jarige kan optreden als presentator van de show.  


Wie na 10 spelopdrachten aan het eind van het feestje de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar. Eventueel kun je hieraan een cadeautje koppelen.  Voor een leuke toevoeging aan het feestje kun je ook kijken bij de minikrijtbordjes als cadeautje. Klik daarvoor op de volgende link: cadeautjes. 

Voor grotere foto's klik je op de link: fotoalbum.

Hier onder staan de opdrachten. Deze zijn zowel door kinderen als volwassenen uit te voeren. 

De onderstreepte spelletjes bevatten links naar de speluitleg van RTL4. De filmpjes zien er vaak wat moeilijk uit omdat dit originele spelletjes uit het tvprogramma zijn die bedoeld zijn voor volwassenen. Alle beschrijvingen van de spelletjes staan in mijn draaiboek. De spelletjes voor mijn draaiboek, postpakket of themakist zijn herschreven om ze uitvoerbaar te maken voor kinderen. Spelletjes zonder link zijn gebaseerd op Minute to Win it spelletjes maar zijn aangepaste versies die bij de themakist passen.

 

Solo Opdrachten:  

 • De langste adem             
 • Blaaskaak                       
 • Driesprong                    
 • Hagedis                          
 • Hoge golf                      
 • Lepeltje lepeltje            
 • Snorpotlood                  
 • Stoot je potlood            
 • Rommelkont                   


Duo Opdrachten:

 • Bordenbal                
 • Kettingbotsing              
 • Ballonnenrace                 
 • Mikschild            Tijdens de spelletjes/opdrachten kan bijvoorbeeld op de computer gebruik gemaakt worden van een eenvoudige countdown of van de minute to win it countdown. Voor een extra leuk resultaat gebruik je via een beamer een time timer. Deze zijn te vinden via de volgende link: Time timers. In Windows 8 of hoger kun je van de app Alarmen de timer gebruiken.


Hou je van spelprogramma's? Kijk dan ook eens bij: Jongens vs Meisjes of I Love Holland.


 Minute to Win it Bestelmogelijkheden


Nederland en België

 • Download: hierbij ontvang je alle bestanden die nodig zijn voor het zelf maken van het feestje. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: Minute to Win it Draaiboek

 • Postpakket: dit bevat, naast een Download met bestanden voor het feestje, een aanvulling met verzendbare, kant en klare materialen. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: Minute to Win it Postpakket

Omgeving Amersfoort

 • Zie hierboven
 • Je het jezelf nog gemakkelijk maken door een themakist te huren met leuke, extra showelementen. Bij de huur van een themakist is ook gratis een film te huren. Klik op de volgende link om de inhoud van een themakist te bekijken:  Minute to Win it Themakist

Als je wilt bestellen

Bekijk hier de prijslijst en klik hier om te bestellen. Of: doe dit via de kopjes die helemaal bovenaan deze pagina staan. 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK