MINUTE TO WIN IT

   Het ooit zo succesvolle televisieprogramma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje. Speel, organiseer of maak nu ook zelf thuis leuke Minute to Win it spellen of spelletjes! Koop je een postpakket dan ontvang je € 2,50 korting op een volgende bestelling bij EHBF (zoals bijvoorbeeld een draaiboek I Love Holland of Jongens vs Meisjes). Niet alleen leuk voor een verjaardag maar ook bij een feestje met vrienden of collega's. Ideaal als je zoekt naar korte spelletjes voor een feestje. Leuk voor kinderen en volwassenen. 

Zoek je gratis leuke ideeën voor een eenvoudig familiefeest of vriendenfeest om thuis te kunnen vieren? Bijvoorbeeld als je gezellig bij elkaar komt met Kerstmis of Oud en Nieuw? Klik dan hier.

Klik hier voor de mobielvriendelijke website van EHBF: EHBFmobielDeze nieuwe website is nog onder constructie maar al volledig bruikbaar. Ik werk er hard aan om mijn nieuwe website gebruiksvriendelijker te maken. Omdat hier veel werk en tijd in gaat zitten en omdat ik nog tot september moet wachten om mijn domeinnaam te kunnen verhuizen, bestaan er dus tijdelijk meerdere versies van mijn website. 


ALGEMENE INFORMATIE

 

  Leeftijd:   van 10 tot circa 99 jaar
  Hulp:         (klik voor inhoudsbeschrijving)  
  Voorbereidingstijd:   circa 1 uur met gebruik van de themakist
  Tijdsduur:   3 à 4 uur (inkorten mogelijk)
  Locatie:   binnen en/of buiten
  Aantal deelnemers:     8 – 20 deelnemers

 

Minute to Win It is een uit Amerika afkomstige spelshow waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De deelnemers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen. 

Tijdens het feestje worden de solo spelopdrachten om de beurt door iedere deelnemer gespeeld. Bij iedere geslaagde poging verdient de deelnemer een punt. Hou je zenuwen in bedwang en zorg dat je binnen de tijd klaar bent!

Ook kunnen de spelletjes met twee deelnemers tegelijkertijd gespeeld worden. De duo opdrachten gaan vooral om goede samenwerking. Als het duo de opdracht goed heeft uitgevoerd, krijgt iedere deelnemer van het duo 2 punten.

Een vrijwilliger of jarige kan optreden als presentator van de show. Wie na 10 spelopdrachten aan het eind van het feestje de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar. Eventueel kun je hieraan een cadeautje koppelen. Klik daarvoor op de volgende link: cadeautjes. 

Voor grotere foto's klik je op de link: fotoalbum.


OPDRACHTEN

Hier onder staan de opdrachten. Deze zijn zowel door kinderen als volwassenen uit te voeren. 

De onderstreepte spelletjes bevatten links naar de speluitleg van RTL4. Alle beschrijvingen van de spelletjes staan in mijn draaiboek. De spelletjes in mijn draaiboek, postpakket of themakist zijn herschreven om ze uitvoerbaar te maken voor iedereen, dus ook voor kinderen. Spelletjes zonder link zijn gebaseerd op Minute to Win it spelletjes maar zijn aangepaste versies die bij de themakist passen. 

Solo Opdrachten:    

Duo Opdrachten:

  • Bordenbal                
  • Kettingbotsing              
  • Ballonnenrace                 
  • Mikschild            
  • Uit de lucht

Tijdens de spelletjes/opdrachten kan bijvoorbeeld op de computer gebruik gemaakt worden van een eenvoudige countdown of van de minute to win it countdown. Voor een extra leuk resultaat gebruik je via een beamer een time timer. Deze zijn te vinden via de volgende link: Time timers. In Windows 8 of hoger kun je van de app Alarmen de timer gebruiken.

Voor slechts € 9,50 extra huur je een suikerspinmachine waarmee je voor al je gasten een (blauwe) suikerspin kunt maken.Kijk voor nog veel meer Minute to Win it feest ideeën op mijn  pinterest pagina: Minute to Win it

   

    LinkedIn-profiel van Marieke Dröge weergeven

Instagram     Hou je van spelprogramma's? Kijk dan ook eens bij: Jongens vs Meisjes of I Love Holland.
MINUTE TO WIN IT BESTELMOGELIJKHEDEN


Nederland en België

  • Download: hierbij ontvang je alle bestanden die nodig zijn voor het zelf maken van het feestje. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: 

 (€ 5,00)

  • Postpakket: dit bevat, naast een Download met bestanden voor het feestje, een aanvulling met verzendbare, kant en klare materialen. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: 

 (€ 35,00)

Omgeving Amersfoort - Amstelveen

  • Zie hierboven
  • Je het jezelf nog gemakkelijker maken door een themakist te huren met leuke, extra showelementen. Vraag beschikbaarheid op via eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl. Klik op de volgende link om de inhoud van een themakist te bekijken: 

 (€ 45,00) Bij de huur van een themakist is ook gratis een film te huren bij afhaalpunt Leusden: zie Keuzelijst films


Ik ben niet verbonden aan het originele tv-programma.

  Naar boven  


Algemene voorwaarden 

Disclaimer

 

Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK