MINUTE TO WIN IT

   Het ooit zo succesvolle televisieprogramma Minute to Win it vraagt gewoon om een feestje. Speel, organiseer of maak nu ook zelf thuis leuke Minute to Win it spellen of spelletjes! Koop je een postpakket dan ontvang je € 2,50 korting op een volgende bestelling bij EHBF (zoals bijvoorbeeld een draaiboek I Love Holland of Jongens vs Meisjes). Niet alleen leuk voor een verjaardag maar ook bij een feestje met vrienden of collega's. Ideaal als je zoekt naar korte spelletjes voor een feestje. Leuk voor kinderen en volwassenen. 


ALGEMENE INFORMATIE

Kijk ook bij:   
Themakist
Postpakket
Draaiboek
Meest gestelde vragen  

 

  Leeftijd:   van 10 tot circa 99 jaar
  Hulp:   draaiboekpostpakketthemakist  (klik op deze links voor de inhoud)  
  Voorbereidingstijd:   circa 1 uur met gebruik van de themakist
  Tijdsduur:   3 à 4 uur (inkorten mogelijk)
  Locatie:   binnen en/of buiten
  Aantal deelnemers:     8 – 20 deelnemers

 

Minute to Win It is een uit Amerika afkomstige spelshow waarin deelnemers met huis-, tuin- en keukenspullen korte, uitdagende spelopdrachten uitvoeren. De deelnemers krijgen precies één minuut de tijd om de opdracht te laten slagen. Meer weten? Klik dan eens op de volgende link: Minute to Win it RTL.

Tijdens het feestje worden de solo spelopdrachten om de beurt door iedere deelnemer gespeeld. Bij iedere geslaagde poging verdient de deelnemer een punt. Hou je zenuwen in bedwang en zorg dat je binnen de tijd klaar bent!

Ook kunnen de spelletjes met twee deelnemers tegelijkertijd gespeeld worden. De duo opdrachten gaan vooral om goede samenwerking. Als het duo de opdracht goed heeft uitgevoerd, krijgt iedere deelnemer van het duo 2 punten.

Een vrijwilliger of jarige kan optreden als presentator van de show. Wie na 10 spelopdrachten aan het eind van het feestje de meeste punten heeft verzameld, is de winnaar. Eventueel kun je hieraan een cadeautje koppelen. Klik daarvoor op de volgende link: cadeautjes. 

Voor grotere foto's klik je op de link: fotoalbum.


OPDRACHTEN

Hier onder staan de opdrachten. Deze zijn zowel door kinderen als volwassenen uit te voeren. 

De onderstreepte spelletjes bevatten links naar de speluitleg van RTL4. De filmpjes zien er vaak wat moeilijk uit omdat dit originele spelletjes uit het tvprogramma zijn die bedoeld zijn voor volwassenen. Alle beschrijvingen van de spelletjes staan in mijn draaiboek. De spelletjes voor mijn draaiboek, postpakket of themakist zijn herschreven om ze uitvoerbaar te maken voor kinderen. Spelletjes zonder link zijn gebaseerd op Minute to Win it spelletjes maar zijn aangepaste versies die bij de themakist passen. 

Solo Opdrachten:    


Duo Opdrachten:

  • Bordenbal                
  • Kettingbotsing              
  • Ballonnenrace                 
  • Mikschild            
  • Uit de lucht


Tijdens de spelletjes/opdrachten kan bijvoorbeeld op de computer gebruik gemaakt worden van een eenvoudige countdown of van de minute to win it countdown. Voor een extra leuk resultaat gebruik je via een beamer een time timer. Deze zijn te vinden via de volgende link: Time timers. In Windows 8 of hoger kun je van de app Alarmen de timer gebruiken.

Voor slechts € 9,50 extra huur je een suikerspinmachine waarmee je voor al je gasten een (blauwe) suikerspin kunt maken.Kijk voor nog veel meer Minute to Win it feest ideeën op mijn  pinterest pagina: Minute to Win it

     Facebook
     Twitter

   LinkedIn-profiel van Marieke Dröge weergevenProfiel van Marieke Dröge

   Instagram  Instagram ehbfeestjes

     EHBF op PinterestHou je van spelprogramma's? Kijk dan ook eens bij: Jongens vs Meisjes of I Love Holland.
MINUTE TO WIN IT BESTELMOGELIJKHEDEN


Nederland en België

  • Download: hierbij ontvang je alle bestanden die nodig zijn voor het zelf maken van het feestje. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: Minute to Win it Draaiboek (€ 5,00)

  • Postpakket: dit bevat, naast een Download met bestanden voor het feestje, een aanvulling met verzendbare, kant en klare materialen. Klik op de volgende link om de inhoud te bekijken: Minute to Win it Postpakket (€ 35,00)

Omgeving Amersfoort

  • Zie hierboven
  • Je het jezelf nog gemakkelijker maken door een themakist te huren met leuke, extra showelementen. Klik op de volgende link om de inhoud van een themakist te bekijken: Minute to Win it Themakist (€ 45,00) Bij de huur van een themakist is ook gratis een film te huren bij afhaalpunt Leusden: zie Keuzelijst filmsTips voor bestellen

Bekijk hier de prijslijst en klik hier om de besteluitleg te lezen en te bestellen (of bestel zonder uitleg door op de knoppen te klikken).

Ik ben niet verbonden aan het originele tv-programma.

  Naar boven  Navigatie
EHBF Thema's
EHBF Verhuur
EHBF Verkoop
Algemene voorwaarden    Overzicht Thema's Themakisten aanbod Postpakketten aanbod Draaiboek Griezelfeest/speurtocht
Disclaimer Molfeest Themakisten Molfeest Postpakketten Molfeest Draaiboek Sherlock
Contact Robinson Games Themakist Robinson Games Postpakket Robinson Games Draaiboek Hawaï
XML Sitemap Brendon Chase Themakist Brendon Chase Postpakket Brendon Chase Draaiboek Disco Party
Home Jongens vs Meisjes    Themakist Jongens vs Meisjes Postpakketten Harry Potter Draaiboek Koning Arthur Bosspel
Links I Love Holland Themakist I Love Holland Postpakket Sherlock Draaiboek Koning Arthur Bordspel 
Kortingen/aanbiedingen Minute to Win it Themakist Minute to Win it Postpakket Minute to Win it Draaiboeken Spellencircuit 
Cadeautjes Harry Potter Themakisten Harry Potter Draaiboeken aanbod Prijslijst
Versiering Filmsterren feest Themakist Filmsterren Feest Draaiboeken Molfeest Bestelformulieren
Keuzelijst films Griezelfeestje Themakist Griezelfeest/speurtocht    Draaiboek Robinson Games
Taart Sherlock Themakist Sherlock Draaiboek Brendon Chase
Meest gestelde vragen Hawaï Themakisten Hawaï Draaiboek Jongens vs Meisjes    Eerste Hulp Bij Feestjes
Basistips voor kinderfeestjes    Disco Party Themakist Disco Party Draaiboek I Love Holland eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl
Gastenboek Koning Arthur Themakist Koning Arthur Bosspel Draaiboek Minute to Win it  K.v.K.: 56410972
Fotoalbum Spellencircuits Themakist Koning Arthur Bordspel Draaiboeken Harry Potter BTW: NL139296487B01
Themakisten Spellencircuit Draaiboek Filmsterren Feest Mulderskolk 8, 3833 KR LeusdenCookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK