TIJD VOOR EEN ORIGINEEL, ACTIEF, SPANNEND FEESTJE THUIS VOOR KINDEREN, TIENERS, VOLWASSENEN 

Eerste Hulp Bij Feestjes: voor originele zelf te organiseren betaalbare thuisfeestjes, themafeestjes, kinderfeestjes thuis, kinderfeest tips en ideeën, familiefeest, vriendenfeest, verenigingsfeest, scouting- of schoolkampen, personeelsfeest.

Voor heel Nederland, België en andere Nederlandstalige gebieden zijn mijn postpakketten en draaiboeken te bestellen. Mijn compleet uitgeruste themakisten zijn voor de omgeving van Leusden, Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Barneveld, Bilthoven, de Bilt, Doorn, Hoogland, Hoevelaken, Maarn, Nijkerk, Woudenberg of omgeving Amsterdam, Amstelveen te huur.

Klik hier voor de mobielvriendelijke website van EHBF: EHBFmobielDeze nieuwe website is nog onder constructie maar al volledig bruikbaar. Ik werk er hard aan om mijn nieuwe website gebruiksvriendelijker te maken. Omdat hier veel werk en tijd in gaat zitten en omdat ik nog tot september moet wachten om mijn domeinnaam te kunnen verhuizen, bestaan er dus tijdelijk meerdere versies van mijn website.  

EEN ORIGINEEL THEMAFEEST - THUISFEEST IS ZO GEORGANISEERD

 


    ......   
VOOR WIE
  • Gezinnen, scholen en (scouting-) verenigingen die gratis feestjes verzorgen met kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar: zie leeftijdsadvies bij elk thema
  • Volwassenen (bijvoorbeeld een familiefeest, vriendenfeest, personeelsfeest MKB, kerst en oud & nieuw): Molfeesten 1,2,3 en Cityspel, I Love Holland, Ik hou van Sinterklaas, Ik hou van Kerst, Jongens vs Meisjes, Robinson Games, Minute to Win it, Sherlocks Escape Room, Hawaï, Filmsterren Feest en het Sportieve Spellencircuit 1 en 2.
DIRECT BESTELLEN

  Bestellingen worden verwerkt op werkdagen rond 9.00, 17.00 - 20.00 uur

ACTUEEL

Wil je snel op de hoogte zijn van de actuele kortingen en nieuwtjes?  


OVER EHBF

Ik ben Marieke Dröge, eigenaresse van EHBF. Ik ben getrouwd met een creatieve man, heb twee creatieve dochters en ben jarenlang bao leerkracht geweest. Tevens was ik enige tijd werkzaam bij "De Groene Belevenis": het Centrum voor Natuur en Milieu in Leusden, waar wordt gewerkt met themakisten.  

Met behulp van mijn kennis en ervaring heb ik de feestideeën van mijn dochters, die van klanten en anderen die hun ideeën vrij beschikbaar stellen per thema gebundeld in de vorm van draaiboeken, postpakketten en themakisten.

Betaalbaarheid staat hoog in het vaandel. Mijn motto is dat een gezellig en hilarisch of lekker spannend en actief feest helemaal niet duur hoeft te zijn. De meeste materialen die ik voor de feestjes gebruik, zijn niet duur in aanschaf of heb ik zelf ontworpen waardoor betaalbaarheid blijft gegarandeerd.

Ik heb thema's uitgekozen die vooral geschikt zijn voor kinderen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, voor tieners en volwassenen. 

Naar aanleiding van ervaringen van mijn klanten blijf ik mijn draaiboeken aanvullen en verbeteren waardoor ik hoop iedereen nog betere hulp te kunnen bieden. 


Voor het maken van deze website heb ik van verschillende enthousiaste mensen hulp gekregen, waarvoor mijn grote dank! 
Marieke Eerstehulpbijfeestjes

WAT EHBF DOET

Via EHBF beschik je in no time over een origineel en betaalbaar themafeestje om thuis of op je eigen gekozen locatie te kunnen organiseren. Ik bied letterlijk eerste hulp bij het organiseren van een bijzonder feestje. Hier vind je leuke thema's waar je zelf mee aan de slag kunt. Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt voor de voorbereidingen, kan je hier terecht voor helder uitgewerkte draaiboeken, postpakketten en themakisten.  

Zelf een Escape Room maken (Sherlock), een stadswandeling combineren met een Wie is de Mol Cityspel of een hylarisch Jongens vs Meisjes vrijgezellenfeest organiseren? Het kan allemaal en er kan nog veel meer.


Ik bied de volgende hulp: 

  • Tips & ideeën: voor basistips voor kinderfeestjes, klik hier en voor ideeën voor een eenvoudig familiefeest of vriendenfeest, klik hier
  • : complete draaiboeken met handleiding en uitgewerkte spelopdrachten, uitnodigingen, themamuziek en vele andere benodigde bestanden. Als je alles zelf uitwerkt, heb je geen themakist nodig! Heb je veel tijd en vind je het eventueel ook nog leuk om het feest aan te passen aan je eigen situatie, dan kun je volstaan met de aanschaf van een draaiboek. (NL en België)
  • : draaiboek met handleiding en spelopdrachten in de download, aangevuld met kant en klaar verzendbaar materiaal, waardoor het zelf uitwerken minder tijd kost (NL en België)
  • : alle materialen voor je feestje zijn in de kist aanwezig. Het draaiboek kan vooraf tegen aanbetaling worden gedownload zodat het voorbereiden direct kan beginnen. (Verhuur circa 25 km rondom Amersfoort en enkele kisten ook circa 25 km rondom Amsterdam/Amstelveen.) 
  • : kleed je feest nog meer aan met de diverse extra mogelijkheden. 


CONTACT

Als je de beschikbaarheid van een themakist wil opvragen, een vraag hebt die niet tussen de meest gestelde vragen staat of je wilt meer weten over mogelijkheden bij individuele wensen, dan kan je contact opnemen via:

Voor de meeste gestelde vragen en informatie over retour mogelijkheden, kan je antwoorden vinden op deze webpagina: FAQ

Bekijk je de website op je mobiele telefoon dan kan je vrij makkelijk allerlei belangrijke informatie over het hoofd zien. Mijn advies is dan ook om de website eerst via een pc, laptop of notebook te bekijken om te voorkomen dat je misschien onnodig wacht op informatie die gewoon op de website staat.

 

Overige zakelijke gegevens:

  • K.v.K.: 56410972
  • BTW: NL139296487B01

    LinkedIn-profiel van Marieke Dröge weergeven Instagram    


Woon je binnen een straal van 25 km. van Leusden of Amstelveen, dan kun je een themakist huren bij één van onderstaande afhaalpunten. Iedereen buiten dit gebied kan een postpakket of draaiboek van de feestthema's kopen (niet beschikbaar als je hier commercieel gebruik van zou willen gaan maken). 

 

Hoofdadres

Marieke Dröge - Mulderskolk 8 - 3833 KR Leusden  

Openingstijden

ma t/m vr: ochtend tussen 9.00 en 9.30 uur

               avond tussen 17.00 en 20.00 uur

Telefonisch alléén beschikbaar tijdens openingsrijden en alléén voor dringende vragen: opvraagbaar via eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl 

Extra afhaalpunt in Amstelveen voor de themakisten Molfeest 1,2 en 3 (tot max. 16 p.), I Love Holland - Sinterklaas - Kerst, Jongens vs Meisjes, Sherlocks Escappe Room, Brendon Chase Survival Spel en Minute to Win it. 


 
EEN MILIEUBEWUST EHBF

Materialen in de te huren themakisten worden, zolang ze nog goed zijn, steeds hergebruikt, er kunnen gratis groene, herbruikbare drinkbekers worden meegehuurd tot 40 à 50 personen, ik gebruik gerecycelde dozen voor mijn postpakketten, enveloppen van gerecyceld papier, ik print op en gebruik FSC Ecolabel printpapier en gekleurd papier. Ik doe aan afvalscheiding, gebruik groene stroom en wek deze deels zelf op middels zonnepanelen. 


Ik wens je heel veel plezier met de voorbereidingen en het feestje!


Op mijn site vind je ideeën en/of hulp voor het zelf organiseren van themafeestjes. Ik ben niet verbonden aan de Harry Potter-films, -boeken, -fanclub of andere Harry Potter-activiteiten. Ook ben ik niet verbonden aan de officiële organisaties achter de televisieprogramma's Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Ik hou van Holland, De Jongens tegen de Meisjes, Sherlock en Minute to Win it en de tv jeugdserie Brendon Chase. 

  Naar boven  


Algemene voorwaarden 

Disclaimer


Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK