TIJD VOOR EEN ORIGINEEL, ACTIEF, SPANNEND FEESTJE THUIS VOOR KINDEREN, TIENERS, VOLWASSENEN 

Eerste Hulp Bij Feestjes: voor originele zelf te organiseren betaalbare thuisfeestjes, themafeestjes, kinderfeestjes thuis, kinderfeest tips en ideeën, familiefeest, vriendenfeest, verenigingsfeest, scouting- of schoolkampen, personeelsfeest.

Voor heel Nederland en België zijn mijn postpakketten en draaiboeken te bestellen. Mijn compleet uitgeruste themakisten zijn voor de omgeving van Leusden, Amersfoort, Zeist, Soest, Baarn, Barneveld, Bilthoven, de Bilt, Doorn, Hoogland, Hoevelaken, Maarn, Nijkerk, Woudenberg of omgeving Amsterdam, Amstelveen te huur.

 

WEINIG TIJD? OP ZOEK NAAR EEN ORIGINEEL THEMA? RELAXED VOORBEREIDEN EN MEER GENIETEN? 

Via EHBF beschik je in no time over een origineel en betaalbaar themafeestje om thuis of op je eigen gekozen locatie te kunnen organiseren. Ik bied letterlijk eerste hulp bij het organiseren van een bijzonder feestje. Ik lever leuke thema's waar je zelf mee aan de slag kunt. Afhankelijk van hoeveel tijd je kunt steken in de voorbereidingen, kan je hier terecht voor helder uitgewerkte draaiboeken, postpakketten en themakisten. Heb je veel tijd en vind je het eventueel ook nog leuk om het feest aan te passen aan je eigen situatie, dan kun je volstaan met de aanschaf van een draaiboek. Heb je wat minder tijd dan is een themakist of postpakket meer geschikt. Op mijn website vind je duidelijke beschrijvingen van alle bestanden per draaiboek en materialen per postpakket en themakist. 

Ik bied de volgende hulp (zie onderaan voor de extra’s):

Kijk ook bij:
Nieuws
Contact
12 Meest gestelde vragen
Algemene voorwaarden  
 • Tips & ideeën: voor basistips voor kinderfeestjes, klik hier
 • Draaiboek download: compleet draaiboek met handleiding en uitgewerkte spelopdrachten, uitnodigingen, themamuziek en vele andere benodigde bestanden (NL en België)
 • Postpakket: draaiboek met handleiding en spelopdrachten in de download, aangevuld met kant en klaar verzendbaar materiaal (NL en België)
 • Verhuur van kant-en-klare themakisten (circa 25 km rondom Amersfoort en enkele kisten ook circa 25 km rondom Amsterdam/Amstelveen) 

Zelf een Escape Room maken (Sherlock), een stadswandeling combineren met een Wie is de Mol Cityspel of een hylarisch Jongens vs Meisjes vrijgezellenfeest organiseren? Het kan allemaal en er kan nog veel meer. 


MIJN ORIGINELE THEMAFEESTJES

    ......   
VOOR WIE
 • Gezinnen, scholen, BSO's en (scouting-) verenigingen met kinderen in de leeftijd van 8 t/m 17 jaar: zie leeftijdsadvies bij elk thema
 • Volwassenen (bijvoorbeeld een familiefeest, vriendenfeest, personeelsfeest MKB, kerst en oud & nieuw): Molfeesten 1,2,3 en Cityspel, I Love Holland, Ik hou van Sinterklaas, Ik hou van Kerst, Jongens vs Meisjes, Robinson Games, Minute to Win it, Sherlocks Escape Room, Hawaï, Filmsterren Feest en het Sportieve Spellencircuit 1 en 2.
ALS JE SNEL WILT BESTELLEN

Bekijk het overzicht van de thema's hier, bekijk de prijslijst en klik op bestellen.

Bestellingen worden alleen verwerkt op werkdagen rond 9.00, 17.00 en 20.00 uur

ACTUEEL

Wil je snel op de hoogte zijn van de actuele kortingen en nieuwtjes? Klik dan hier.DRAAIBOEKEN OF POSTPAKKETTEN VAN HET THEMAFEEST 

(leverbaar door heel Nederland en België)

DRAAIBOEKEN MET ALLE BESTANDEN OM HET FEEST ZELF TE KUNNEN ORGANISEREN  

Met een download ontvang je naast complete draaiboeken, óók mooie uitnodigingen in het thema, en muziek-, knutsel- en powerpoint bestanden van mijn thema's. Je hoeft het programma niet meer zelf uit te denken en door de bestanden en de mooie uitnodigingen creëer je de juiste sfeer van het thema. Downloads heb je, na ontvangst van de betaling vóór 12 uur op werkdagen nog dezelfde dag in huis. Bekijk hier de prijslijst en klik hier om te bestellen. 

POSTPAKKETTEN MET DRAAIBOEKBESTANDEN EN KANT EN KLAAR MATERIAAL

In een postpakket wordt een download van het draaiboek aangevuld met verzendbare kant en klare materialen. Daarmee ben je nog sneller klaar met de voorbereiding van je themafeest. Na bestelling heb je de download na ontvangst van de betaling vóór 12 uur op werkdagen nog dezelfde dag in huis en je materialenpakket binnen 2 tot 5 werkdagen. Het postpakket hoeft niet te worden geretourneerd! Bekijk hier de prijslijst en klik hier om te bestellen.


KANT EN KLARE THEMAKIST 

(ophalen op afhaalpunt of thuisbezorgservice in regio Amersfoort)

Door een themakist te huren, krijg je bijpassende gebruiksmaterialen waarmee je het feestje aankleedt in het thema. De deelnemers hebben daardoor nog meer het gevoel van een ‘echte’ ervaring. Lees eerst de algemene beschrijving van het themafeest waarin je bent geïnteresseerd. Via de knop THEMAKIST vind je links naar de uitgebreide beschrijving van de inhoud van mijn themakisten. Een ideale oplossing om in een handomdraai een leuk feestje thuis te kunnen vieren. Enige voorbereiding blijft natuurlijk wel nodig. Themakisten worden alléén verhuurd in een straal van circa 25 km rondom Amersfoort/Leusden en enkele kisten ook in een straal van circa 25 km rondom Amstelveen. Omdat EHBF graag een steentje bij wil dragen aan het beperkt houden van afval, zijn er voor alle deelnemer gratis groene drinkbekers mee te huren met de themakisten. Meer informatie over hoe "groen" EHBF werkt, is te vinden bij de meest gestelde vragen vraag 12.


EXTRA'S 
 • meehuren van extra materialen als partytafels, chocoladefontein en beamer: extra's
 • aanpassing thema aan individuele wensen: extra's
 • cadeautjes om mee naar huis te geven (alleen beschikbaar bij bestelling van een themafeest): cadeautjes
 • ben je Harry Potter fan en hou je van sieraden? Eerste Hulp Bij Feestjes verkoopt ook mooie Harry Potter sieraden zoals kettingen, oorbellen en sleutelhangers die los van de themafeestjes kunnen worden gekocht: Harry Potter sieraden
 • versierpakket voor extra leuke aankleding van het feest (alleen beschikbaar bij bestelling van een themafeest): versiering
  VOLG EHBF HIER VOOR MEER
     Facebook      Twitter
   LinkedIn-profiel van Marieke Dröge weergevenLinkedIn  Instagram  Instagram ehbf  
  Pin EHBF  Google+

 • thuisbezorgservice voor themakisten: extra's
 • films ter aanvulling van het feestje (beperkt assortiment): keuzelijst films 
 • kleed het feestje nog verder aan met een themataart: taart


Ik wens je heel veel plezier met de voorbereidingen en het feestje!

Marieke Dröge 


Op mijn site vind je ideeën en/of hulp voor het zelf organiseren van themafeestjes. Ik ben niet verbonden aan de Harry Potter-films, -boeken, -fanclub of andere Harry Potter-activiteiten. Ook ben ik niet verbonden aan de officiële organisaties achter de televisieprogramma's Wie is de Mol, Expeditie Robinson, Ik hou van Holland, De Jongens tegen de Meisjes, Sherlock en Minute to Win it en de tv jeugdserie Brendon Chase. 

  Naar boven  Navigatie
EHBF Thema's
EHBF Verhuur
EHBF Verkoop
Algemene voorwaarden    Overzicht Thema's Themakisten aanbod Postpakketten aanbod Draaiboek Griezelfeest/speurtocht
Disclaimer Molfeest Themakisten Molfeest Postpakketten Molfeest Draaiboek Sherlock
Contact Robinson Games Themakist Robinson Games Postpakket Robinson Games Draaiboek Hawaï
XML Sitemap Brendon Chase Themakist Brendon Chase Postpakket Brendon Chase Draaiboek Disco Party
Home Jongens vs Meisjes    Themakist Jongens vs Meisjes Postpakketten Harry Potter Draaiboek Koning Arthur Bosspel
Links I Love Holland Themakist I Love Holland Postpakket Sherlock Draaiboek Koning Arthur Bordspel 
Kortingen/aanbiedingen Minute to Win it Themakist Minute to Win it Postpakket Minute to Win it Draaiboeken Spellencircuit 
Cadeautjes Harry Potter Themakisten Harry Potter Draaiboeken aanbod Prijslijst
Versiering Filmsterren feest
Themakist Filmsterren Feest Draaiboeken Molfeest Bestelformulieren
Keuzelijst films Griezelfeestje Themakist Griezelfeest/speurtocht    Draaiboek Robinson Games
Taart Sherlock Themakist Sherlock Draaiboek Brendon Chase
Meest gestelde vragen Hawaï Themakisten Hawaï Draaiboek Jongens vs Meisjes    Eerste Hulp Bij Feestjes
Basistips voor kinderfeestjes    Disco Party Themakist Disco Party Draaiboek I Love Holland eerstehulpbijfeestjes@ziggo.nl
Gastenboek Koning Arthur Themakist Koning Arthur Bosspel Draaiboek Minute to Win it  K.v.K.: 56410972
Fotoalbum Spellencircuits Themakist Koning Arthur Bordspel Draaiboeken Harry Potter BTW: NL139296487B01
Themakisten Spellencircuit Draaiboek Filmsterren Feest Mulderskolk 8, 3833 KR Leusden
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door onze services te gebruiken, geeft u aan akkoord te gaan met ons gebruik van cookies. OK